alma hocam ya alırsan show habere şimdiden içerik çıktıçıkmadı daha çıkınca alıcam zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ordan alırsa tabi ki orada geçerli.
alma hocam ya alırsan show habere şimdiden içerik çıktıçıkmadı daha çıkınca alıcam zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ordan alırsa tabi ki orada geçerli.
Bence değmez 500TL için garanti olmamasıırakta 400 dolar işte amerika gibi fiyatlandırması var.
Bulgaristandan almamamın nedenleri
-400 euro 400 dolara göre 500tl daha pahalı
- ırak yaşadığım şehre daha yakın düşüyot
-ırağa gitmeme bile gerek yok istersem ordan bana getirecek insanlar var
-pasaportu vizesi basit
-gitmesi de ucuz
AMA ps nin garantisi geçerli olmaz. Sizce mantıklı mı?
Gümrükte kişisel bir çantada gelecek paket olmayacak.
kuzey ırak var bir de. Senin taşın küçük şimdi burda siyaset yapılır falan karışma çok sen.Irak ya da resmî adıyla Irak Cumhuriyeti, Batı Asya'da bir ülkedir. Kuzeyde Türkiye, doğuda İran, güneydoğuda Kuveyt, güneyde Suudi Arabistan, güneybatıda Ürdün, batıda ise Suriye ile sınır komşusudur. Başkenti ve en büyük şehri Bağdat'tır.
840 leva yapiyor 1 asgeri ucret ile alabilirler ve üzerine evdeki yemek ihtiyacını karsilayabilirlerdoğru tabi ab yine kafa karıştırıyor ama oradaki fiyatlandırma euro üzerinden yapılıyordur ırakta ise dolar.
Al Al O zamanne 500tl si 3 bin TL daha ucuz????
Oylesine bilgi vereyim dedim kendime alicam ileride 1 tanetamam da ben orda maaş almıyom ki bne TL haline bakıyom dolar daha ucuz geliyo.
Getirecek kisi tırcı ise kaçak getirsinırakta 400 dolar işte amerika gibi fiyatlandırması var.
Bulgaristandan almamamın nedenleri
-400 euro 400 dolara göre 500tl daha pahalı
- ırak yaşadığım şehre daha yakın düşüyot
-ırağa gitmeme bile gerek yok istersem ordan bana getirecek insanlar var
-pasaportu vizesi basit
-gitmesi de ucuz
AMA ps nin garantisi geçerli olmaz. Sizce mantıklı mı?
Gümrükte kişisel bir çantada gelecek paket olmayacak.
kuzey ırak olmasınamı güveniyon ordada terörizm var.kuzey ırak var bir de. Senin taşın küçük şimdi burda siyaset yapılır falan karışma çok sen.
Gümrükten geçerken öperlerYok lan.