Evet bizzat şaitim şengen bölgesine girişlerde bile sıkıntı çıkarır yeşil pasaporta rağmenGidilir bence YouTube’dan birkaç video izlemiştim eskiden ileride bende gitmek isterimde İran an ama abd vizesinde sıkıntı çıkartıyormuş abd ye turist olarak gitme planın varsa gitme bence.
Gidilir , İran tarih olarak muazzam bir ülke. Alamut kalesini ziyaret etmeni öneririm , Hasan Sabbah ve Haşhaşi örgütü hakkında araştırma yaparak git daha zevkli olur kaleyi gezmesi.herkese selamlar van tahran tren biletleri çok ucuz birkaç haftalık bir tur düzenlemeyi düşünüyorum tavsiyeniz nedir gidilir mi sizce.
git o zaman fiyatı uygunsaPasaporta damga vurmak zorunlu degilmis o konuda sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pasaporta damga vurmak zorunlu degilmis o konuda sorun yok
Pasaporta damga vurmak zorunlu degilmis o konuda sorun yok
Bilet vandan tahrana 890tl hostel tutacagim o da 6 7 euro gunluk yeme icmede de uygun tutarsam gayet uygun fiyata gezmis olurum. 1 hafta yeterli gelir mi onu dusunuyorumgit o zaman fiyatı uygunsa
1 hafta iran icin yeterli mi gezmeye tahrandan başlayacagimGidilir , İran tarih olarak muazzam bir ülke. Alamut kalesini ziyaret etmeni öneririm , Hasan Sabbah ve Haşhaşi örgütü hakkında araştırma yaparak git daha zevkli olur kaleyi gezmesi.
Ülke içi ulaşım ne kadar rahattır bilmiyorum açıkçası , günün ne kadarı dışarıda olacağına da bağlı. İyi araştırman gerek.Bilet vandan tahrana 890tl hostel tutacagim o da 6 7 euro gunluk yeme icmede de uygun tutarsam gayet uygun fiyata gezmis olurum. 1 hafta yeterli gelir mi onu dusunuyorum
1 hafta iran icin yeterli mi gezmeye tahrandan başlayacagim
24 martta kabine toplantisi ile bayram tatilinin kac gun oldugu belirlenecek. Devamsizlik hakkim kalmadigi icin kac gun verirlerse o kadar gezecegim mecbur yt uzerinden arastiracagim ulasim nasildir nereler gezilir gorulur vs vsÜlke içi ulaşım ne kadar rahattır bilmiyorum açıkçası , günün ne kadarı dışarıda olacağına da bağlı. İyi araştırman gerek.