iris xe vs mx330 lu laptop

RB.01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
154
Arkadaşlar merhaba öncellikle
ben dün bir laptop aldım ama aklıma bir soru takıldı benim aldığım laptop mx330 i5 1035g1 işlemcili bir acer laptop
link https://www.akakce.com/c/?s=1&v=117...15&f=/r/?pr=1125082918&vd=11707&pg=1432748942
ben bu laptopu dün n11 üzerinden 5900e aldım ve https://www.akakce.com/laptop-noteb...lir-bilgisayar-2n2m9ea-fiyati,1305386292.html bu laptop mu yoksa benim aldığım mı daha iyi
Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iptal etme şansım var o yüzden sordum daha pahalıya daha kötü performans almak istemiyorum

Normal şartlar altında aldığınız cihaz daha güçlü ancak işlemcinin throttle yapıp, ekran kartının da ısınıp frekans düşürmesinden ötürü istediğiniz performans alamayacaksınız. 5500U işlemcili modellere bakın derim.

Normal şartlar altında aldığınız cihaz daha güçlü ancak işlemcinin throttle yapıp, ekran kartının da ısınıp frekans düşürmesinden ötürü istediğiniz performans alamayacaksınız. 5500U işlemcili modellere bakın derim.
hocam soğutucum var ve iş için kullanacağım
yani benim sorum yanlış mı yaptım laptopu alırken
r5 5500u hangi modeli önerirsiniz hem i5 1135g1 mi yoksa r5 5500u mu daha iyi
hocam biliyorum çok soru sordum ama gerçekten ilk defa alıyorum ve yanlış yapmak istemiyorum

hocam soğutucum var ve iş için kullanacağım
yani benim sorum yanlış mı yaptım laptopu alırken
r5 5500u hangi modeli önerirsiniz hem i5 1135g1 mi yoksa r5 5500u mu daha iyi
hocam biliyorum çok soru sordum ama gerçekten ilk defa alıyorum ve yanlış yapmak istemiyorum
Yani intel bu islere yeni yeni giriyor daha

hala sorum cevaplanmadı yani benim aldığım laptop mu yoksa aynı fiyata daha iyi performanslı bir laptop var mı
Yani intel bu islere yeni yeni giriyor daha
hocam nasıl yeni giriyor tam olarak anlayamadım benim eski laptopum 10 yıllık ve intel 1.nesil ve ısındığını biliyorum ama bu zaman kadar hala ısınmanın önüne geçemediler mi

hala sorum cevaplanmadı yani benim aldığım laptop mu yoksa aynı fiyata daha iyi performanslı bir laptop var mı

hocam nasıl yeni giriyor tam olarak anlayamadım benim eski laptopum 10 yıllık ve intel 1.nesil ve ısındığını biliyorum ama bu zaman kadar hala ısınmanın önüne geçemediler mi
Reis ekran karti icin dedim yeni yeni iris serilerini tanitiyor dikkatli olursan sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,108
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri