İş ağırlıklı F/P 27 İnç 2K Monitör önerisi

FreeShah

80+
Reaksiyon skoru
116
Bütçe
7000
Selamlar, iş ağırlıklı olacak şekilde kullanılacak. Oyun da oynanabilir. Hanıma alacağım. Uzun ömürlü bir şey olması güzel olur. 27 inç veya 32 olabilir. IPS olması da tercih sebebi. Yani kafamda doğrudan bir bütçe olmamak ile beraber bulabildiğim en makul ürünü tercih ederim. Ama ortalama 7K civarı diyebilirim. Oyun arada belki oynarız ama nadir olur ve hikayeli-co-op olur ancak. 32 inç olarak Viewsonic 27 inç olarak James Donkey buldum. Viewsonic tabi daha cazip boyut olarak. Ama 4ms ve 75 hz olması ne kadar fark yaratır onu bilemedim. Eğer bu rakamlara makul bir şey yoksa kendime monitör alıp elindekini hatuna verebilirim. Onda da yine 7K üstüne çok fazla çıkmak istemem. Ben de rekabetçi oynamıyorum. Oyun ve film için kullanıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yönlendirirse sevinirim. Çok acil de değil.

https://www.hepsiburada.com/viewson...ips-2k-adaptive-sync-monitor-pm-HBC000039EHDP

Hocam mümkünse kesinlikle 144 ve üstü yenilemesi olsun cidden ekran yağ gibi oluyor. Onun dışında James Donkey den uzak durun panel kalitesi yerlerde olabilir.

Dün ince hesaptan BenQ GW2490 3900'e gördüm. Hem eyecare özelliği vardı. Hatun da zaten yüzde 90 çizim yapacak. 2 adet 24 inç monitör kullanırım deyince ondan alıp geçtik. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,251
Üyeler
183,402
Son üye
LexusXenon
Geri