Neler Yeni

İş Bankası kesinti yapmadan hisseyi satıp paraya çekebilir miyim?

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
Şimdi bu banka ben hisse senedi alımı yaparsam ve 3 ay boyunca paramı o hesapta tutarsam %5 kesinti yapacakmış, yani sitede öyle yazıyor. 3 ay dolmadan hisseyi satıp parayı da o hesaptan çeksem bir kesinti olur mu?

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Volkan
Hisse alıp satarken zaten komisyon kesiliyor. Onun haricinde ücret almaması gerekiyor şube ya da telefonla sor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben devamlı al sat yapıyorum al sat komisyonu dışında kesinti olmuyor. tabii ki benimki maaş hesabı, onun dışındakileri sormak lazım.

Berkarda

80+ Silver
Hisse alıp satarken zaten komisyon kesiliyor. Onun haricinde ücret almaması gerekiyor şube ya da telefonla sor

Ben devamlı al sat yapıyorum al sat komisyonu dışında kesinti olmuyor. tabii ki benimki maaş hesabı, onun dışındakileri sormak lazım.
evet al sat komisyonu dışında olmuyor kriptolardada öyle

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet al sat komisyonu dışında olmuyor kriptolardada öyle
Bsmv falan deniyor yani parayı hesapta tuttuğumuz süre boyunca kesiliyormus herhalde. 3 ayda bir %5 alındığı sitede yazıyor. Zaten komisyon alıyor bir de buna ne gerek var anlamadım.

Senin banka da aynı mi

Son düzenleme:

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Volkan
Bsmv falan deniyor yani parayı hesapta tuttuğumuz süre boyunca kesiliyormus herhalde. 3 ayda bir %5 alındığı sitede yazıyor. Zaten komisyon alıyor bir de buna ne gerek var anlamadım.

Senin banka da aynı mi
Benim banka iş Bankası şuana kadar bir kesinti almadı

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
Benim banka iş Bankası şuana kadar bir kesinti almadı
Hocam maaş falan demişsin de senin de yatırım hesabı değil mi bu işleri yapmak için yatırım hesabı açmak gerekiyor.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Volkan
Hocam maaş falan demişsin de senin de yatırım hesabı değil mi bu işleri yapmak için yatırım hesabı açmak gerekiyor.
Maaş hesabımın olduğu bankanin telefon şubesinden yatırım kısmından yapıyorum. Uygulama içinde hesap açıp yapılıyor yani aynı yerde hepsi.

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
Maaş hesabımın olduğu bankanin telefon şubesinden yatırım kısmından yapıyorum. Uygulama içinde hesap açıp yapılıyor yani aynı yerde hepsi.
Bu BSMV denen şey sanırım paranın yüzde 5 i değil komisyonun %5 i herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,545
Üyeler
161,085
Son üye
Thace
Top Bottom