İş bankası onayda bekleyen form ve sözleşmeler

Doc Hudson.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
370
İş bankasındwn yeni hesap açtım kartımda geldi para aktarmak istedigimde işlem kisitlamalarini kaldirmamı söylüyor kaldırmaya çalışıncada Onayda bekleyen form ve sözleşmelerinizi onayladıktan sonra devam edebilirsiniz diyor sözleşme ve formlarına baktığımda böyle bir şey gözükmüyor telefonumun mikrofonu bozuk olduğu için de müşteri hizmetlerini arayamiyorum varmı bilgisi olan daha önceden böyle bir durum yaşayan

İş bankasındwn yeni hesap açtım kartımda geldi para aktarmak istedigimde işlem kisitlamalarini kaldirmamı söylüyor kaldırmaya çalışıncada Onayda bekleyen form ve sözleşmelerinizi onayladıktan sonra devam edebilirsiniz diyor sözleşme ve formlarına baktığımda böyle bir şey gözükmüyor telefonumun mikrofonu bozuk olduğu için de müşteri hizmetlerini arayamiyorum varmı bilgisi olan daha önceden böyle bir durum yaşayan

İş Bankası şubesine gidip konuşman gerekir kardeşim. En sağlıklı bilgiyi oradan verirler. Böyle hassas konulara çözümü buradan aramamalısın.

Bende'dew Öye Diyordu Uygulamadan Onaylamıştım Karşıma Çıkıyrodu Yada Arama Kısmına Yazman Gerek Yada Maxi'ye Yaz

Bende'dew Öye Diyordu Uygulamadan Onaylamıştım Karşıma Çıkıyrodu Yada Arama Kısmına Yazman Gerek Yada Maxi'ye Yaz
İş bankası uygulamasından sözleşme ve formlarına bakıyorum öyle bişey çıkmıyor maximum mobilden de mi denemem lazim

Maxi dediğiniz şey nedir tam olarak
İş Bankasının Yapay Zekası Sağ Üstte Gözükür Kare Şekilde

1757169893565.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway