Neler Yeni

İş Başvurusu Yaparak Yurt Dışına Gidebilirmiyiz ?

VitoScaletta

80+ Gold
Örneğin ben başarılı bi öğrenciyim yazılım mühendisliğini güzel bi üniversitede bitirdim geldi sıra iş başvurusunda türkiye yerine yurt dışında ki yerlere iş başvurusu yapabiliyomuyuz abd gibi yoksa hangi yöntemlerle yurt dışında mesleğimizle çalışabiliriz evlenmek le oluyormu

helpyardımplz

80+ Silver
Örneğin ben başarılı bi öğrenciyim yazılım mühendisliğini güzel bi üniversitede bitirdim geldi sıra iş başvurusunda türkiye yerine yurt dışında ki yerlere iş başvurusu yapabiliyomuyuz abd gibi yoksa hangi yöntemlerle yurt dışında mesleğimizle çalışabiliriz evlenmek le oluyormu
Çok çok zor ihtimalle sizi alırlar. Orada tanıdığınız varsa işler değişir tabi.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
rez aldm bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kişisel fikrim burda 2 3 yıl calıs deneyim kazan

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
evet öyle iş başvurusu yapabilrsin ama dönme şansları çok düşük oluyor 100 yere başvursan 2-3 anca dönen oluyor

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
evet yapabilirsin hiçbir sorun olmaz

almaz diyenlere de bakma bilmiyolar işleri

hatta başka mesleklerde olursan örneğin biyoteknoloji ve genetik dalı gibi
profesöre ulaşıyosun
seni yanına aldırıp kiranı vs karşılayabiliyor yurtdışında

helpyardımplz

80+ Silver
@banxtre Neden gülücük attın ? ne bekliyordun sen anlamadım ? üniversite bitirip anında yurt dışında okuyup, yaşamak falan mı ?

evet yapabilirsin hiçbir sorun olmaz

almaz diyenlere de bakma bilmiyolar işleri

hatta başka mesleklerde olursan örneğin biyoteknoloji ve genetik dalı gibi
profesöre ulaşıyosun
seni yanına aldırıp kiranı vs karşılayabiliyor yurtdışında
Nereden duydun bunu allah aşkına ?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
@banxtre Neden gülücük attın ? ne bekliyordun sen anlamadım ? üniversite bitirip anında yurt dışında okuyup, yaşamak falan mı ?

konunun altını boş olarak doldurma özelden yaz böyle şeyleri

2 yanlış bilgilendirme yaptığın için attım

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Bazı okullar örneğin benim okulum mavi diploma veriyor ve diploma tüm avrupa ülkelerinde geçerli bölüme ve okuduğun okula göre değişebilir aynısını yaptınız varsayıyorum işinde de iyiysen alabilirler ama çok iyi olman gerekiyor yada evlilik yoluyla da gidilip orda çalışabilir ama dediğim gibi türkiyedeki çoğu okulun abd de diploma geçerliliği yok :)

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

kuzenim biyoteknoloji ve genetik bitirdi
şuan isveçte kirasını prof karşılıyor laboratuvarda beraber çalışıyorlar

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Firma seni kabul ettiğine dair bir mektup yazar. Sen bu mektup ile birlikte çalışma izni almak için ilgili ülkenin konsolosluğuna başvurursun. Kabul edilirsen gidip sözleşmeli olarak çalışabilirsin.

helpyardımplz

80+ Silver
konunun altını boş olarak doldurma özelden yaz böyle şeyleri

2 yanlış bilgilendirme yaptığın için attım
Nereden duyduğunu söyler misin ? söylediklerinin imkansız gibi bir şey diyebiliriz. Allah aşkına mantıklı düşünün. Kendi ülkesinde daha güzel üniversitilerde okumuş, iş yapmış insanlar varken ne yapsınlar sizi ? iş başvurusu yapsan bile seni kabul etmeleri imkansıza yakın. Sen bunları nereden uyduruyorsun anlamadım ? kaynak verir misin ?

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
eğer ki iyi bir üniversitede okuyorsanız zaten erasmus,farabi gibi programlarla yabancı ülkeye değişim öğrencisi olarak gidebilirsiniz orada bir firmaya veya kişiye kendinizi kanıtlarsanız sizi işçi olarak çağırır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,743
Üyeler
161,485
Son üye
Adam Jensen
Top Bottom