Neler Yeni

İş Başvurusu Yaparak Yurt Dışına Gidebilirmiyiz ?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Nereden duyduğunu söyler misin ? söylediklerinin imkansız gibi bir şey diyebiliriz. Allah aşkına mantıklı düşünün. Kendi ülkesinde daha güzel üniversitilerde okumuş, iş yapmış insanlar varken ne yapsınlar sizi ? iş başvurusu yapsan bile seni kabul etmeleri imkansıza yakın. Sen bunları nereden uyduruyorsun anlamadım ? kaynak verir misin ?
ya birader boşunu başka yerde yap istersen de atiym videosunu da izlersin

videoyu izle orda da bahsedilmiş
hani illa kaynak istiyorsun ya

VitoScaletta

80+ Gold
yks de iyi bi sonuç yapsak kendim de kişisel olarak bazı çalışmalar yapsam yaptığım kod ları örnek olarak atsam beğenirlerse adamlar para yönünden sıkıntı çekeceğini sanmıyorum önemli olan yetenek ve zeka değilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firma seni kabul ettiğine dair bir mektup yazar. Sen bu mektup ile birlikte çalışma izni almak için ilgili ülkenin konsolosluğuna başvurursun. Kabul edilirsen gidip sözleşmeli olarak çalışabilirsin.
inş öyle bişey olur da giderim şu ülkeden ta liseden bunu düşünüyorum ya nasıl bi ülkede yaşıyosak

helpyardımplz

80+ Silver
@Rambo_87 Almanya da oturuyor. Rambo söyler misin almanya da iş kurmuş türklere başvursa çalışmak için onların kendilerine form göndermesi gerekmiyor mu ? yani oradaki türk neden size form gördersin ?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bunun cevabı okuduğun okula,okulda aldığın dereceye,yabancı dil seviyene göre değişir.
Ama bildiğim kadarıyla bu dediğim kriterleri iyi olan insanlara vize kolay çıkıyor.

TumHam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
isim soyisim
Örneğin ben başarılı bi öğrenciyim yazılım mühendisliğini güzel bi üniversitede bitirdim geldi sıra iş başvurusunda türkiye yerine yurt dışında ki yerlere iş başvurusu yapabiliyomuyuz abd gibi yoksa hangi yöntemlerle yurt dışında mesleğimizle çalışabiliriz evlenmek le oluyormu
onların seni çağırmalarını sağlayacak bir cv n olduğunu düşünüyorsan başvur tabii ki. İyi bir okulda okumak çok birşeyi değiştirmiyor. Yaptığın işlerde bişeyler olması lazım

VitoScaletta

80+ Gold
onların seni çağırmalarını sağlayacak bir cv n olduğunu düşünüyorsan başvur tabii ki. İyi bir okulda okumak çok birşeyi değiştirmiyor. Yaptığın işlerde bişeyler olması lazım
zaten biliyorum yazılım işinde sürekli güncel ve yeni şeyler öğrenmen lazım olduğun yerde durursan ekmek yiyemessin benimde tabii ki kendi başıma yaptığım projeler olur

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
yks de iyi bi sonuç yapsak kendim de kişisel olarak bazı çalışmalar yapsam yaptığım kod ları örnek olarak atsam beğenirlerse adamlar para yönünden sıkıntı çekeceğini sanmıyorum önemli olan yetenek ve zeka değilmi

inş öyle bişey olur da giderim şu ülkeden ta liseden bunu düşünüyorum ya nasıl bi ülkede yaşıyosak
Çok güzel bir durumda değiliz ama beterin beteri var dostum. Bizim öykündüğümüz ülkeler koca dünyanın %10’unu oluşturuyor. Öte tarafta elinde boyu kadar AK-47 ile nöbet tutan 13 yaşında çocuklar var. O tüfeği Türkiye’de çocuklar anca CS:GO’da kullanıyor. Hayatınızın kıymetini bilin.

robin

80+ Silver
Bazı okullar örneğin benim okulum mavi diploma veriyor ve diploma tüm avrupa ülkelerinde geçerli bölüme ve okuduğun okula göre değişebilir aynısını yaptınız varsayıyorum işinde de iyiysen alabilirler ama çok iyi olman gerekiyor yada evlilik yoluyla da gidilip orda çalışabilir ama dediğim gibi türkiyedeki çoğu okulun abd de diploma geçerliliği yok :)
hangi okul

elle tutulur başarıların varsa alırlar. tabi tr'de itü, koç, sabancı bitirmen çok iyi

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
hangi okul

elle tutulur başarıların varsa alırlar. tabi tr'de itü, koç, sabancı bitirmen çok iyi
Beykent üniversitesi.

helpyardımplz

80+ Silver
Çok güzel bir durumda değiliz ama beterin beteri var dostum. Bizim öykündüğümüz ülkeler koca dünyanın %10’unu oluşturuyor. Öte tarafta elinde boyu kadar AK-47 ile nöbet tutan 13 yaşında çocuklar var. O tüfeği Türkiye’de çocuklar anca CS:GO’da kullanıyor. Hayatınızın kıymetini bilin.
Kardeşim lütfen ''beterinde beteri var'' gibi cümleler kurma. Yurt dışında benim yaşımda olan biri daha 17 18 yaşında araba kullanırken ben neden kullanamıyorum ? ne yapalım şimdi şükür edip yolumuza devam mı edelim ? ne kadar saçma bir düşünce.

VitoScaletta

80+ Gold
ben powerlifting yapıyorum ve hergün yumurta yemekten hormonlu tavuk yemekten midem ağzıma gelicek supplement fiyatları desen uçuyor sadece kreatin alınabiliyor yeter artık yemiyim şu yumurtayı derken bile bakıyosun yurt dışındaki 100 dolarlık whey protein buraya getiriyolar 800 900 tl ee nasıl satıcak bunu satamıycak adam larda %10 whey koyuyo gerisine basıyor soya bezelye kalitesiz şeyi yurt dışındaki 10 dolarlık protein tozunu burda 400 tl ye satıyolar ve bu en dandik en kalitesiz protein tozunu bile çoğu öğrenci alamıyor bu sadece bizim ufak bi spor umuzda var diğer etmenleri saymıyorum bile eğitim dir gezme tozmadır araba ev fiyatlarıdır maaşlardır

Top Bottom