Arkadaşlar hepinize selam. Öncelikle şuan yaptığım işi tanıtmam gerekirse Staj dönemimde dahil olmak üzere 2021 yılından beri muhasebe bürosu çalışanıyım ve şartları bu kadar berbat bir iş kolunda daha fazla çalışmak istemiyorum. Bilmeyenler için sadece şunu söyleyebilirim muhasebe bürolarında mesai kalırsanız bile hiçbir şekilde mesai ücreti alamıyorsunuz, ben geçen ay 3 hafta boyunca aralıksız sabah 9 gece 1 mesai yaptım yapmak zorunda kaldım c.tesi günleri bile tam gün çalıştım ancak bundan bana gelen ek gelir 0, resmi tatillerimiz (15 temmuz 1 mayıs vb.) yok çalışmak zorundasınız ve müşterileriniz sizden her şeyi ama her şeyi bekliyor. Zam isteme hakkınız da bulunmuyor aynı ofiste 15 yılı aşkın süredir çalışan adam asgari ücretin sadece 5 bin lira üstünü alıyor. 15 yıl için her ay 5 bin lira... Yaptığım işin hakkını alamamak beni psikolojik olarak iyice yormaya hatta zaman zaman depresyona ve bunalıma sokmaya başladı. Anlayacağınız iş kolumu değiştirmek hak ettiğimi almak en azından bu bunalım durumundan çıkmak istiyorum. Ancak şöyle bir problemim var her iki dizimde birden 2. derece menisküs yırtığı bulunduğu için depo tarzı ağır yüklerin altına girmemi gerektirecek yada garson gibi sürekli ayakta durmamı gerektirecek işlere giremem sağlığım için tehlike arz ediyor bu durum. Bende onlarca evden tele sekreter olarak çalışabileceğim iş ilanlarına baş vurdum ancak hiçbirinden dönüş alamadım. Bana en çok keyif veren şey bilgisayarlarla ilgilenmek olduğu için bir bilgisayar tamir yerinde işe başlamak istedim. Vatan firmasının bilgisayar toplama ve test etme birimine başvuru yapacaktım ancak araştırdığım kadarıyla orasının da çalışma şartları pekte iyi değilmiş. Normalden uzun çalışma saati haftada 1 gün tatil oda belirli bir gün değil tarzı olayları varmış sanırsam. O neden ile vazgeçtim. Sizlerden isteğim eğer bildiğiniz başvuru yapabileceğim tercihen bilgisayar tamir ve bakımı ile ilgili olan iş yerleri varsa bana önermeniz. Bu benim için gerçekten önemli.