Neler Yeni

İş Bulamama Sorunsalı

Burak5359

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Demir
Makine Mühendisliği mezunu olalı yaklaşık 2.5 sene oldu. O günden bu yana sosyal medyada içerik üreticiliği ile ilgileniyor ve geçimimi sağlıyorum. O zamandan bu zamana kendimi bir yandan geliştirdim. Yabancı dil olsun, programlar olsun. Askerliğimi hallettim. Askerden sonra iş bakacağım diyordum. Mayıs celbinde bedelli gidip geldim. İş arıyorum ama hala bulamıyorum. 2-3 görüşmeye gittim. Seni haber edicez diyip gönderiyorlar. Anlamıyorum. Sorun nedir? İnsanı soğutuyolar meslekten.

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Geri
Bu böyle. Hepimizin her meslekten sorunu bu. Ya çok aranılan rafine bir işi yapacaksın ve o işte çok iyi olacaksın ki bu da işe girmeden olmuyor, ya da şansın referansın falan olacak. Kısır döngü.

Burak5359

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu böyle. Hepimizin her meslekten sorunu bu. Ya çok aranılan rafine bir işi yapacaksın ve o işte çok iyi olacaksın ki bu da işe girmeden olmuyor, ya da şansın referansın falan olacak. Kısır döngü.
Hocam anlamıyorum ki tecrübe dediğin şey çalışmadan kazanılmaz. Herkes anasının karnından her şeyi bilerek mi çıkıyor

Burak5359

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Örümcek Adam

80+ Bronze
hocam hangi üniversiteden mezunsunuz?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
hocam ne yazık ki bu malum ülkede torpil olmadan hiçbir şey olmuyor. mezun olduğunuz kurum aracılığıyla bir yerlere müracaatta bulundunuz mu?

Top Bottom