Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7,158
- İsim
- .
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam dediğiniz gibi eskisi gibi insanlar arabalarına para dökmüyor hep 18-25 arası o kitle yani fabrikadan çıktığı gibi kalıyor hep arabalaranladım kardeşim sana önerim torna üzerine git hiçbir zaman ölmeyecek meslek her şeyi yapıyor adamlar çünkü bizim akrabanın torna atolyesi var adamın işleri ne azalıyor ne fazla hep belli bir kademe de çünkü ölmeyecek bir meslek her yerde de çok rahatlıkla iş bulursun led far falan boş iş gelecek olan bir meslek üzerine git çünkü artık millet arabanın fabrikadan çıktığı gibi kalmasına ikna oluyor yavaştan jant değiştir bilmem ne yap boş iş bunlar bu arada bende dükkan açarken çok bir param yoktu babam ve dedem kanun gibi zengin olmasına rağmen hiç biri destek vermedi aa küçük kardeşime e200 coupe çekerler büyük abime sermaye verirler ben her zaman varlık içinde yokluk çektim bu işe de ilk arabam vardı avensis onu satıp ta girdim onuda dedem almıştı bir de benim avantajım dükkan kiram yoktu dükkanı da dedem vermişti küçük bir yer ilk ben müteahhit ile anlaştım bir işe giriştim ilk doblo aldım iş arabası olarak onuda geçende sattım 2015 te almıştım düşün daha ağladım hatta satarken ondan sonra dedemin dükkanı iade ettim kendime 400 mt giriş+bodrumlu dükkan aldım ondan sonra müteahhit dedi zekeriyaköyde villam var iş karşılığı yapar mısın dedi orayı aldım ondan sonra da geldim dobloyu verdim corolla hybrit aldım daha geçenlerde toplu iş geldi ordan gelen parayla amcamın oğlunun binası vardı esenlerde 4 daire 1 garaj e300 üm vardı benim haftaya satışını vereceğim artı bir miktar para daha vereceğim 4 daire 1 garajın 2 daire yarım garajı benimdi zaten baya oluyor alalı amcamın oğlundan geri kalanı da alacağım işte arabayı veripte kısacası buraya ben kendim geldim baba parası falan hepsi boş ne yaparsan kendine babamın 50 daire dedemin bir o kadar vs vs milyonluk adamlar ama adamlar mı sorgulanır konusmuyorum zaten ölene kadar da konusmam bir şey olmazsa bunu da abi nasihatı olarak kabul edersin hayırlı geceler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okul okumuyorum.11 sayfa topic olmuş neler konuşulmuştur ama 8k değilde en azından 15 falan olsa senin için iyi olurdu. 8K bu piyasa için az bence(tabi bahaneleri hazır yenisin, neyse para mevzusuna fazla takılmıcam). Konuya gelirsek anladığım kadarıyla getir götür işleri yapıyorsun eğer bedenen, fiziken seni yoracak işler yapmadığın takdirde amaç "işi öğren" edabındaysa bu soruyu kendine sor iç sesin seni yönlendirir zaten. Hava parası alır gibi para alıcaksın bir yandan da ortam görmüş olursun. İnsan ilişkilerini takip edersin. Bir işte çalışmaya başladın diye böyle gidecek diye bir şey yok. Hem bir yandan da iş aramaya devam edersin. Ne olacak 1 ay çalış abi ben yapamıyorum dersin çıkarsın. Zaten yeni olduğunun farkında o da. Okul durumun ne bu arada? Ne düşünüyorsun bunlardan bahsetmediğin için devamı için bir şey diyemiyorum.
8000 liraya yerler bile silinmez hocam 20 yaşında adama 8000 lira verilir mi bunu diyen adam utanmadı mı
ben zamanında 15 yaşında seyyar satıcılık yaparak asgari ücretten fazla para kazanıyordum yazın turistik dönemde etmeyin eylemeyin eziyettir bu yaptığınız
Doğru söylüyorsunuz hocalarım.fabrika girsen 22104 tl alırsın
Farklı sektörlere yöneleceğim yani haftalık 2K ya çok zor aylık 1.2K zaten yol parası bana kalan 6.8K
Reisim 29 ocakta 2 hafta sonra sınıflandırmam belli olacak şuanda sınıflandırma bekleniyor yazıyor muayenemi falan oldum sadece şu gün şurada ol demesi kaldı yakın zamanda alır yani.a
askere ne zaman gidecek acaba