İş buldum

NRxZero

80+
Reaksiyon skoru
143
Arkadaşlar takip ettigim telefoncu eleman arıyormuş neler yapabilecegimi söyledi gel konuşalım dedim telefoncuda çalışan varmı nasıl bende yaz gelince çalışmayı planlıyordum iyi oldu telefoncu dedigim benim bildigim tamir yok telefon alım satımı var çogu telefon var yurtdışi

Son düzenleme:
İş verenin buradan biri olduğunu zannetmiyorum.

Vallahi bilmiyorum.

Sorayımmı rahatsız etmek istemedimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15
çay da taşırsın tuvalet de yıkarsın yerlere paspas da atarsın. Her şeyi yaparsın. Kimse bi çocuğa müdür muamlesi yapmaz

Arkadaşlar takip ettigim telefoncu eleman arıyormuş neler yapabilecegimi söyledi gel konuşalım dedim telefoncuda çalışan varmı nasıl bende yaz gelince çalışmayı planlıyordum iyi oldu telefoncu dedigim benim bildigim tamir yok telefon alım satımı var çogu telefon var yurtdışı olarak okula gidiyorum sabah 6 öglen 12.5 da çıkıyorum fâkat şuan gitmiyorum ama okul zorunlu olmuş o yüzden yarın veya çarşamba gidecegim dükkanda sabah 8 akşam 7 de kapanıyor sizce okula gittigimi söylesem kabul eder mi? ? Ama mesela bana çay getir yemek al şuraya buraya gönderirse olmaz ben pek bilmiyorum bizim çarşı tarafını kaybolurum ben aklımda tek bir kere söylenen konum aklımda kalmıyor ama mesela karşıda cafe falan olsa ona tamamımda ben uzak yerlere gidemem.
bunları adamla konuşman lazımdı bize bunları sorman yanlış tabi ama bi yorum yapmam gerekirse esnaf dükkanında eleman olarak çalışmak getir götür yapmaktır seni sigara almaya yemek almaya gönderir dükkan temizletir başka telefoncu arkadaşına falan gönderir

çay da taşırsın tuvalet de yıkarsın yerlere paspas da atarsın. Her şeyi yaparsın. Kimse bi çocuğa müdür muamlesi yapmaz
Temizlige okeyim ama uzak yerler gönderirse sıkıntı yakın yerlere giderim ben

15 yaşındasın daha git çalış herşeyi gör dışarında rahatlık olmadığını erkenden tatmak iyi olur. Ailenin durumu belli ki iyi değil. Sende onlara yardımcı olmuş olursun hem meslek öğrenirsin.

15 yaşındasın daha git çalış herşeyi gör dışarında rahatlık olmadığını erkenden tatmak iyi olur. Ailenin durumu belli ki iyi değil. Sende onlara yardımcı olmuş olursun hem meslek öğrenirsin.
Ben hep terzide çalıştım zorlugu gördüm ben her yaz giderdim neredeyse 5 6 yaz gittim ve aşırı boş iş bilgim yok hicbirseyi bilmem ama telefon hakkında biliyorum bilgi her zaman paradır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,554
Üyeler
190,761
Son üye
Enes cevik
Geri