İş Fikirlerinizi Merak Ediyorum. Yarın bir iş sektörüne giriş yapacak olsanız hangisi olurdu?

Serkan02

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhaba arkadaşlar,
Ben geleceği olan ve kar marjı yüksek bir sektöre giriş yapmak istiyorum, şuan sizin paranız olsa hangi işe girerdiniz ne üzerine bir yer açardınız? Neden? Nerede Olurdu? yada bir sektöre girmek yerine elinizdeki parayı ne yapardınız?

para parayı çeker kesinlikle biraz birikimim olsa e ticaret veya al-sat kovalardım

Tekstil bence.Bitmesi zor bir sektör.

benim aklımda düğün salonu açmak var, düğün salonlarının az olduğu bir bölgede, alışılagelmiş tasarımlardan farklı bir organizasyonu ve tasarımı olan bir düğün salonu açılabilir ve diğerlerinden farklı olduğu için tercih edilebilir. Düğün salonları kirası 10bin den başlıyor en kötü, hesabını sen yap

para parayı çeker kesinlikle biraz birikimim olsa e ticaret veya al-sat kovalardım
Tekstil bence.Bitmesi zor bir sektör.
Kesinlikle e-ticaret yapardım ama buna çalışıp alt yapı oluştururdum
Öncelikle fikirleriniz için teşekkür ederim. Yeni bir sorum daha var, ilk zamanlar olmasa bile en azından ilerisi için finansal ve zamansal özgürlüğe sahip olabileceğiniz bir meslek sizin için nedir?

Merhaba arkadaşlar,
Ben geleceği olan ve kar marjı yüksek bir sektöre giriş yapmak istiyorum, şuan sizin paranız olsa hangi işe girerdiniz ne üzerine bir yer açardınız? Neden? Nerede Olurdu? yada bir sektöre girmek yerine elinizdeki parayı ne yapardınız?
Dayimlar galerici dedem eski müteahhit babam da tadilat isiyle ugrasiyor. Uni de araba al sat isi yapicam ins

Öncelikle fikirleriniz için teşekkür ederim. Yeni bir sorum daha var, ilk zamanlar olmasa bile en azından ilerisi için finansal ve zamansal özgürlüğe sahip olabileceğiniz bir meslek sizin için nedir?
Zamansal özgürlük için birinin himayesi altında çalıșmaman lazım.Herhangi bir sektörde kendi ișini kurmalısın.

Merhaba arkadaşlar,
Enerji sektörüne girerdim. Güneş paneli değil de, eğer şöyle bi 10 Milyon Dolarlık bir sermayem olsaydı 1 adet Rüzgar Türbini dikerdim. 3 yıl sonra bir adet daha, 1.5 yıl sonra bir adet falan. Kendini 3 yılda amorti ediyor zaten. Bir zamandan sonra her ay dikecek hale gelirsin. Tabi 10 Milyon Doları toplamak ayrı bir dert, orası bambaşka bir konu.

elinde para çok varsa e-ticaret veya enerji sektörü anlıyorsan yazılımı geliştirebilirsin 10 yıl sonra yazılım meslekleri çok fazla olacak bu gidişle

Babamın dükkanını devralıcam TV tamiri anten işleri elektronik tamiratlar vs. birde yardımcı birisini bulursam kamera sektörüne de gireceğim. Halihazırda bir şirkette BT de çalışıyorum.

Yapay zeka tabanlı bir işe girerdim

Geri