Neler Yeni

İş Hayatında Sakal Uzatmak Neden Yasak ?

The Semih

80+ Gold
Çoğu erkeğe sakal yakışıyor, kestirince 10 yaş gençleşiyoruz. Cübbeli hoca gibi uzatmuyoruz sonuçta, 18 yaşımda ilk işe girdiğimde 1.5 cm bıyık sakalımı kestirmediğim için azar yemiştim hiç unutmam, o günden beri bu saçmalığı sorguluyorum. Kadınlara gelince türban mesele oldu ama bu olay hiç ülkede gündem olmadı. Ben iş hayatım boyunca Baby facemi olmak zorundayım. Bu sistemin neden olduğunu detaylıca anlatıcak varmı, yorumlara hijyen felan demeyin sakın.

Dipnot : Sakaldan kastım 1 cm kıl bile yasak arkadaşlar totalde istisnaları anlatmayın yani. Geneli soruyorum.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Çoğu erkeğe sakal yakışıyor, kestirince 10 yaş gençleşiyoruz. Cübbeli hoca gibi uzatmuyoruz sonuçta, 18 yaşımda ilk işe girdiğimde 1.5 cm bıyık sakalımı kestirmediğim için azar yemiştim hiç unutmam, o günden beri bu saçmalığı sorguluyorum. Kadınlara gelince türban mesele oldu ama bu olay hiç ülkede gündem olmadı. Ben iş hayatım boyunca Baby facemi olmak zorundayım. Bu sistemin neden olduğunu detaylıca anlatıcak varmı, yorumlara hijyen felan demeyin sakın.

Dipnot : Sakaldan kastım 1 cm kıl bile yasak arkadaşlar totalde istisnaları anlatmayın yani. Geneli soruyorum.
Çalıştığın yere göre değişir kardeşim, çalıştığın insana görede değişir çoğu iş yerinde bu kural aranmıyor artık

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Bazı temizlik işlerinde bile yasak

Forum Fedaisi

80+ Bronze
her konuda oldugu gibi turkiye bu konuda da geri kafali yurt disinda polisler sakal dovme falan yaptirabiliyor kendi tarzlarina gore insanlar rahat yasiyor ama turkiyede hayvanat bahcesine tikilmis maymunlar gibi yasiyoruz her seyi diretiyorlar

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Arif

Genelde disiplini sağlamak için yapılır ama her yerde yapılması saçmalıktan başka bir şey değildir. Sivil memur, asker ve ya emniyet görevlileri hariç.

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde disiplini sağlamak için yapılır ama her yerde yapılması saçmalıktan başka bir şey değildir. Sivil memur, asker ve ya emniyet görevlileri hariç.
Çeşitte belirtmemişler direkt tıraş olduktan sonra 2 gün geçmeden kök çıksa laf yapıyorlar özel sektörde. Bu kuralın saçma kullanıldığını düşünüyorum. Koycaklarsada detaylıca belirtilmeli.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Arif
Çeşitte belirtmemişler direkt tıraş olduktan sonra 2 gün geçmeden kök çıksa laf yapıyorlar özel sektörde. Bu kuralın saçma kullanıldığını düşünüyorum. Koycaklarsada detaylıca belirtilmeli.
Onlar kendilerini haşin bir subay sanıyorlar herhalde hocam. Ya da hard RP yapıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom