milenix
80+ Gold
üsteki attığım renderfarma topladığımız bakabilirsiniz onun dışında net bir bütçe olmadığı için daha pahalıya bile toplanırToplama olarak ne önerirsiniz?
üsteki attığım renderfarma topladığımız bakabilirsiniz onun dışında net bir bütçe olmadığı için daha pahalıya bile toplanırToplama olarak ne önerirsiniz?
burdaki iş istasyonları gayet iş görürTekyaz Market, 30+ yıllık tecrübesi ile Türkiye'nin lider Lenovo, Dell ve HP bayisi. Fiyat/performans odaklı, yazılımınıza özel iş istasyonları burada!
Tekyazmarket.com iş istasyonları, kişisel bilgisayarlar , aksesuar ve yazılım programlarında size destek vermek için hizmetinizde!www.tekyaz.com
Bütce sorunu yok ise. Yurtdışına gitmenizi öneririm dellin daha güclü donanımları mevcut onlarla iletişime gecin.Masaüstü şeklinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçesi önemli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Toplama değilde hazır olursa daha iyi olur teşekkür ederim
İş yüküne göre değişir orası.Toplama olarak ne önerirsiniz?
Bu sitedeki sistemler çok eski. Güncel iş istasyonları RTX 6000 (lovelace modeli daha iyi) ve TR 3000 serisini kullanır. Tabii ki tek modeller bunlar değil ama örnek olarak.burdaki iş istasyonları gayet iş görür
Quadro da en son kart ve bir önceki kart serileri nedir? Ben rtx 4000 son diye biliyorum.İş yüküne göre değişir orası.
Bu sitedeki sistemler çok eski. Güncel iş istasyonları RTX 6000 (lovelace modeli daha iyi) ve TR 3000 serisini kullanır. Tabii ki tek modeller bunlar değil ama örnek olarak.
bence hiç iş istasyonuyla uğraşmasına gerek yok direk normal pc toplasa yine aynı işlevi görür ve oyun flnda oynayabilirİş yüküne göre değişir orası.
Bu sitedeki sistemler çok eski. Güncel iş istasyonları RTX 6000 (lovelace modeli daha iyi) ve TR 3000 serisini kullanır. Tabii ki tek modeller bunlar değil ama örnek olarak.
Quadro'nun en son çıkanı RTX 6000 Ada Lovelace.Quadro da en son kart ve bir önceki kart serileri nedir? Ben rtx 4000 son diye biliyorum.