mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Banada hep geliyor bakmıyorum bileBu mail millete yıllardır geliyor
Banada hep geliyor bakmıyorum bileBu mail millete yıllardır geliyor
Güzel dolandırma mantığı.Herkeze Selam Bu gün İş Mailimize Gelen Tehdit Maili Bu konuda Hangi yolu İzleyebiliriz Herhangi Bir erişim Durumu Yok Zaten kopyalla yapıstır olarak atmıslar
bundan 2 3 gün oncedende sahte asılsız şirket maillerinden iş teklifi diye trojen vs vs göndermişlerdi avira farketti kurtulduk. onunla alakası olabilirmi? Alıntıyı görüntüle
Üşenmedim baştan sona okudum bu ne biçim özensizlik dolandırıyorsunuz bari kaliteli dolandırınHerkeze Selam Bu gün İş Mailimize Gelen Tehdit Maili Bu konuda Hangi yolu İzleyebiliriz Herhangi Bir erişim Durumu Yok Zaten kopyalla yapıstır olarak atmıslar
bundan 2 3 gün oncedende sahte asılsız şirket maillerinden iş teklifi diye trojen vs vs göndermişlerdi avira farketti kurtulduk. onunla alakası olabilirmi? Alıntıyı görüntüle
Aldırış etme benim annemin iş mailine de gelmişti hiçbir şey olmadı, kandırma amaçlı.Herkeze Selam Bu gün İş Mailimize Gelen Tehdit Maili Bu konuda Hangi yolu İzleyebiliriz Herhangi Bir erişim Durumu Yok Zaten kopyalla yapıstır olarak atmıslar
Dostum dusunme bile belki ünlü olursun her yerden oyunculuk teklifi gelir keske bana da boyle bir mail gelseHerkeze Selam Bu gün İş Mailimize Gelen Tehdit Maili Bu konuda Hangi yolu İzleyebiliriz Herhangi Bir erişim Durumu Yok Zaten kopyalla yapıstır olarak atmıslar
Tam da ben atıcaktım, çok korktum adamlardan. Ne de olsa tehdit ettiği kişi ile aynı forumu kullanıyoruz. Eeehhh atıyom parayı olmayan itibarımı düşünüyorum. Arkadaşlar bu arada bu hepimiz için tehdit aşağıda inanal ibanım var bana parayı gönderin ben de adamlara göndereyim. Bence korkmalıyız. (!)Profesyonel bir grubun böyle bir eposta göndereceğini sanmıyorum. Kandırmak amaçlı yazmışlar parayı sakın atmayınız.