İş nasıl bulabilirim

Hsdfdall

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
İnternetten iş bulabileceğim bi site varmı 1000 tl biriktirmem lazım yaş 17

18 yaş altı olduğun için sigortalı çalışma gibi bir durum olamaz. Bu nedenle internetten bulduğun tüm ilanlar sürekli çalışma prensibinde olduğundan, sigortalı işçi alımı yapmaktadır. Sen iş bulmak istiyorsan kendin dükkanları gezmelisin. Haftalık aylık artık nası anlaşırsan ona göre çalışır alısın emeğinin karşılığını.

kariyer.net üzerinden bulabilirsin. Bu cmc ler var müşteri hizmetleri şu anlık evden çalışıyorlar evden çalışır asgari ücret alırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kariyer.net üzerinden bulabilirsin. Bu cmc ler var müşteri hizmetleri şu anlık evden çalışıyorlar evden çalışır asgari ücret alırsın.
Arkadaşım zaten ekledi eklemem gerekeni :D

18 yaş altı olduğun için sigortalı çalışma gibi bir durum olamaz. Bu nedenle internetten bulduğun tüm ilanlar sürekli çalışma prensibinde olduğundan, sigortalı işçi alımı yapmaktadır. Sen iş bulmak istiyorsan kendin dükkanları gezmelisin. Haftalık aylık artık nası anlaşırsan ona göre çalışır alısın emeğinin karşılığını.

Kafelerde çalışırsa sigorta yapılabiliyor.

İnternetten iş bulabileceğim bi site varmı 1000 TL biriktirmem lazım yaş 17
Part-time çalışabilirsin Ben 3 senedir okullar açıkken ayda 5-6 yazın da ayda 3 defa falan gidiyorum bana yetiyor iş sıklığını kendin seçersin örneğin cumartesi faruk ılgaz tesislerinde çalışıcam maaş 100+yemek+yol bide bahşiş koparsam (bir günd 200 euro kopardığım bile oldu) mis gibi bayram harçlığım çıkmış oluyor bu tarz bir iş yapabilirsin.

Geri