Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Umrumda olmazdı, değersiz birinin değersiz fikirleri sonuçta.Abi biri senle azarlarcasına konuşsa ne hissederdin
Umrumda olmazdı, değersiz birinin değersiz fikirleri sonuçta.Abi biri senle azarlarcasına konuşsa ne hissederdin
Tadı kaçmış mekanın agam son çalışacağın zamanları ciddiye alma sonra salarsın zaten.Son durum k8yafet olayı daha açılmadı ama kirli tabak mevzusundan kovulmuştum geri çağırdı beni ama 1 hafta çalışıp bırakcam.
Bir dahada çok mecbur kalmadılca gitmem diye düşünüyorumTadı kaçmış mekanın agam son çalışacağın zamanları ciddiye alma sonra salarsın zaten.
Bağırmazsan ezik kalırsın.O konudaki düşüncem bence bağırmak cahillik çünkü konuşarak sorun çözülüyor çözülmüyorsa bile bi şekilde halledilir
Başka işlere yönelirsin kankam illa orası olacak diye bir şey yok.Bir dahada çok mecbur kalmadılca gitmem diye düşünüyorum
Neyse hocam biraz para biriktirip çık en iyisini sen bilirsinSon durum k8yafet olayı daha açılmadı ama kirli tabak mevzusundan kovulmuştum geri çağırdı beni ama 1 hafta çalışıp bırakcam.