Neler Yeni

Yardım İs yerindeki bilsayara uzaktan yardim ile bağlantı yapamıyoruz

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Evren AYDIN
Merhaba sanayideki iş yerimize işçi giriş çıkışlarını kontrol etmek için ve parmak okuyucu sistemin çalışması için bir sunucu bilgisayar kurmamız gerekiyor.

Ama bir türlü uzaktan yardım ile bilgisayara baglanamadik.

Tüm ayarlar olması gerektiği gibi.
İnternet olarak superbox kurumsal var.Acaba port açmak felanmi gerekiyor.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Evren AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
+güncel

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
uzaktan bağlantıyı anydesk ten mi yoksa farklı program dns ayarından mı yapmayı deniyorusnuz

goygoy.x

80+
IP üzerinden bağlanmak için aynı ağda olmak gerekmiyor mu? Aynı domain'de misiniz? Bağlanamama sebebinizi de yazar mısınız? Yani aldığınız hata kodu vs. varsa eğer.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
herhangi bir uygulama ya da yazılım kullanmadan bağlantı sadece port açarak bağlanabilirsiniz. port açmışmıydınız

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Evren AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
google uzaktan masaüstü uygulamalasını öneririm
firmanın uzaktan masaüstü ile bağlantı sağladıüını söylediler sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

herhangi bir uygulama ya da yazılım kullanmadan bağlantı sadece port açarak bağlanabilirsiniz. port açmışmıydınız

İP üzerinden bağlantı için port açmanız gerekiyor ve servis sağlayıcıdan Statik İP almalısınız.
hayır port açmadım,internet kurumsal internet zaten sabit ip varmı bilgim yok,port açma işleminide yapmadım modem üzeinden nasıl yapaağım tam olarak bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

IP üzerinden bağlanmak için aynı ağda olmak gerekmiyor mu? Aynı domain'de misiniz? Bağlanamama sebebinizi de yazar mısınız? Yani aldığınız hata kodu vs. varsa eğer.
hayır bahsetmiş olduğum nasıl bir vps vps sunucu alınca bağlanıyorsunuz o şekilde olması gerekiyor

goygoy.x

80+
İP üzerinden bağlantı için port açmanız gerekiyor ve servis sağlayıcıdan Statik İP almalısınız.
arkadaşın dediği doğru. direkt uzak masaüstü şeklinde bağlanacaksanız statik ip ile bağlanmanız gerekir. eğer yoksa anydesk vs. uygulamalar tek çare.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Evren AYDIN
port açmayı iss ye yaptırabilirmiyim acaba

Top Bottom