Neler Yeni

"@" işareti yapamıyorum?

Canon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Can
Windows 11'den kaynaklı bir sorun galiba. Sorunu ufak bi araştırmayla çözdüm ama epey saçma, belki yaşayan arkadaşlar olurda çözümü bulamaz diye açtım bu konuyu.

Sol ve sağdaki "ALT" tuşlarına bir parmağınız "ALT" tuşuna baslılı kalacak şekilde aynı anda bir kez basın ve CTRL+ALT+Q kombinasyonunu girin, sorun çözülüyor. Her seferinde tekrar yapmak gerekiyor. Windows 11 yüklediğim için pişmanım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
ömer faruk
Windows 11'den kaynaklı bir sorun galiba. Sorunu ufak bi araştırmayla çözdüm ama epey saçma, belki yaşayan arkadaşlar olurda çözümü bulamaz diye açtım bu konuyu.

Sol ve sağdaki "ALT" tuşlarına bir parmağınız "ALT" tuşuna baslılı kalacak şekilde aynı anda bir kez basın ve CTRL+ALT+Q kombinasyonunu girin, sorun çözülüyor. Her seferinde tekrar yapmak gerekiyor. Windows 11 yüklediğim için pişmanım.
normal bi şekilde alt gr + q ile yapılabiliyor klavyenden kaynaklı olmasın sorun

Canon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normal bi şekilde alt gr + q ile yapılabiliyor klavyenden kaynaklı olmasın sorun
Bende başta öyle zannettim ama hayır. Bu kombinasyonu yaptıktan sonra yapabiliyorum, bu kombinasyonu yapmazsam olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyem: Steelseries Apex Pro (2023)

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Hüseyin Mert Görgel

aula f75 ile bende yapamıyom gidip sekme açıp kopyalıyom her seferinde :D

Canon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Can
alt gr + q ile olur alt + q ile olmaz
1738489600648.png

ALTGR? Çözümü sundum zaten. Bu sorun yeni başladığı için problem klavyede olamaz. 3-4 gün önce sorun yoktu.

windows klavyen degismis olabilir
Türkçe Q. Kontrol edildi, her şey denedi ve tek çözüm bu.

aula f75 ile bende yapamıyom gidip sekme açıp kopyalıyom her seferinde :D
Çözüldü mü?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Alıntıyı görüntüle
ALTGR? Çözümü sundum zaten. Bu sorun yeni başladığı için problem klavyede olamaz. 3-4 gün önce sorun yoktu.

Çözüldü mü?
yunzii x75 de bu sorunu yaşamıyorum ama iş için oturduğum zamanlar aula f75 yerine yunzii x75 kullandığım için pek fazla dert etmiyorum klavye ayarlarını değiştirsem bile aula f75 düzelmedi türkçe desteği bile tam yok klavyenin ondan dolayı fazla kurcalamıyorum.

Canon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Can
yunzii x75 de bu sorunu yaşamıyorum ama iş için oturduğum zamanlar aula f75 yerine yunzii x75 kullandığım için pek fazla dert etmiyorum klavye ayarlarını değiştirsem bile aula f75 düzelmedi türkçe desteği bile tam yok klavyenin ondan dolayı fazla kurcalamıyorum.
Bu kombinasyonu dene, başka yerten "@" kopyalamana gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ertuğrul Yavuz
Bu klavyeden kaynaklı bir sorun. Bende de Akko 3060B Plus var ve ALT GR tuşu yok direkt, ikisi de ALT tuşu. Ben ise e-mail vs. yazacaksam klavye tuşlarına macro atayarak veya sol taraftan CTRL+ALT+Q yaparak işi çözdüm. FN+M yaptığımda mail, FN+K yazdığımda T.C. FN+Ş yaptığımda şifremi vs. yazıyor. Normalde klavyede + - tuşları da yok ama yazılımı olması çok iyi kafama göre istediğim yere istediğimi atadım. (Normalde F tuşları da yok ama FN+5 mesela F5 olarak macro atadım.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
ömer faruk
Alıntıyı görüntüle

Çözüldü mü?
Fn + w ye bas o zaman windows moduna geçer yapabilirsin bende de olmuştu ilk aldığımda

Canon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Can
2-3 gün evvel başladı. Klavyeden kaynaklanan bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Ekran görüntüsü attım, FN veya ALTGR yok.

Top Bottom