Neler Yeni

İŞBİR Nature Massage Masajlı Yatak İncelemesi ( Oyuncu yatağı :D )

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
Selam arkadaşlar, uzun zamandır odamı değiştirmeyi planlıyordum ve bu planların bir parçası olarak yatağımı da değiştirmeye karar verdim. İlk olarak İşbir Yatak’a bakmaya başladım ve mağazada birkaç model denedim. Orada ilgilenen arkadaş da oldukça bilgiliydi; boyuma, kiloma göre bir yatak önerdi ve bu süreçte aradığım yatağı buldum: Nature Massage.

Biraz özelliklerinden bahsedeyim:
Bu yatakta 8 bölgeli bir masaj sistemi var, sırt, bel, kalça ve baldır bölgelerine masaj yapabiliyor. Bu sayede uykuya daha rahat bir şekilde dalabiliyor ve yeni güne masajla başlayabiliyorsunuz. Üst yüzeyinde soya lifli pamuklu örme kumaş kullanılmış, bu da soyanın bilinen faydalarını yatağa taşıyor. Soya özü, strese bağlı yorgunluğu azaltmaya, sindirimi desteklemeye ve cilt sağlığına katkı sağlamaya yardımcı oluyor.

Yatağın içinde yoğunluğu artırılmış ViscoStar katmanı var; bu, vücudu çok iyi destekliyor ve geniş bir kilo aralığında konfor sağlıyor. Özellikle ben gibi 180, 100kg civarındaysanız. Ayrıca özel kesim destek katmanı sayesinde baş, omuz, sırt, bel ve kalça gibi farklı ağırlık noktalarına uyum sağlıyor ve omurganın doğru pozisyonda kalmasına yardımcı oluyor.

Yatağımı orta sertlikte seven birisi olarak yatar yatmaz, hafifçe içine doğru gömülerek vücut şeklini alıyor, şu ana kadar dayak yemiş gibi uyanırken şimdi çok rahatlamış şekilde uzanıyorum.
Yatağın katmanları bu şekilde

1732529622623.png

Masaj özelliğinden bahsetmek gerekirse, buradaki kumandadan gördüğünüz üzere birden fazla özelliği var

1732529688984.png

Burada öncelikle yatakta 4 adet bölüm var bu bölümlerin şiddetini ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunuz bir kısmı daha az yaparken bir kısmı daha çok arttırabiliyorsunuz.
P kısmı ise PULSE modu, nabız gibi önce ilk kısım sonra diğer kısım şeklinde ilerleyerek gidiyor. W modu ise, Wave olarak geçiyor bir dalga gibi tüm vücudu titretiyor. Ben sırtı 2-3 e alıp geri kalanı 1 de tutuyorum.
Ürün küçük bir adaptör ile çalışıyor, maximum 5 adet şiddet ayarlanabiliyor. 30dk gibi bir süre sonra otomatik kapanıyor. Yatağı ben 120x200 cm boyutunda 37 bin tl fiyata satın aldım. Ürünün masaj sistemi ömür boyu garantili, alman üretimi.

ürün linki : https://www.isbiryatak.com/nature-massage-viscostar-yatak

Top Bottom