Yunusemreduman
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Yunus Emre Duman
Arkadaşlar şimdi ben ağustos ayında Victus 16 Gaming laptop aldım ilk baş her şey güzeldi oyunlarda sıcaklık değerleri çok şaşırtmıştı beni işlemci ve ekran kartı beraber maximum 72 dereceleri görüyordu o da Days Gone gibi yüksek grafikli oyunlardaydı hel let loose da mesela 60 küsurlerde geziyordu sıcaklık Rainbow Six: Siege'de cidden hiç fan sesi duymuyordum diyebilirim ona rağmen sistem sıcaklıkları 60'larda idi ancak şu son zamanlarda ekran kartı sıcaklığım aynı olmasına rağmen işlemci sıcaklığı artmış durumda 60'larda gezinen sıcaklık hel let loose Rainbow Six: Siege gibi oyunlarda 85'i görmekte hel let loose da menü de 90 küsurleri gördü ekran kartı gayet soğuk stabil çalışıyor ancak işlemci neden bu kadar ısınıyor kendi kendine anlam veremedim bir türlü. Dün fark ettim bu olayı arka taraf toz toplamış olabilir dedim altta ızgara var biraz tozlu geldi gözüme süpürge ile hafif çektirdim tozları sonra açtım hel let loose da sıcaklık normale dönmüştü 68 derece çalışıyordu işlemci ancak kapattım ve 1 2 saat sonra açtığımda yine 80leri buluyordu işlemci sıcaklığı bu sıcaklık mevzusu her oyunda da geçerli değil ama Battlefield 5'te 73 falan yine eskisi gibi değil ama diğerleri gibi uçuk da değil bu sıcaklık artışı neden olabilir yardımcı olabilir misiniz?