Çıkartmaz 80 altı iyidir.Acer nitro laptop kullanıyorum
Yük altında işlemci 72 derece ekran karti 69 derece masaüstü kullandığım için yüksek geldi bi sıkıntı çıkarır mı
Çok normal hocam hatta serin bile diyebilirimAcer nitro laptop kullanıyorum
Yük altında işlemci 72 derece ekran karti 69 derece masaüstü kullandığım için yüksek geldi bi sıkıntı çıkarır mı
Bi laptop 85 e kadar normal ancak 90 görüyorsa dorun var demektirÇıkartmaz 80 altı iyidir.
çok iyi.Acer nitro laptop kullanıyorum
80 üstünü geçtiğini görmedim şu anlık performans modunda bide şarj adaptörü oyundayken aşırı sicak oluyorÇok normal hocam hatta serin bile diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi laptop 85 e kadar normal ancak 90 görüyorsa dorun var demektir
Adaptör olur normaldir kardeşimde monster var 85 üstü çıkmıyor onunki senin laptop gayet serin80 üstünü geçtiğini görmedim şu anlık performans modunda bide şarj adaptörü oyundayken aşırı sicak oluyor
80 üzeri hiçbir silikon için iyi değil. VRAM'lerin bile sınırı 85-90Çok normal hocam hatta serin bile diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi laptop 85 e kadar normal ancak 90 görüyorsa dorun var demektir
Hocam leptopun marka model atda bilelim bu babayigit hangi model normalde 85 ,90 i gorur leptoplar yuk altindaykenAcer nitro laptop kullanıyorum