Yardım Laptop Bakımı: Termal Putty veya Pad Tavsiyeleri

Qluitwe

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1000
Acer Nitro AN16-41 model laptop kullanıyorum. Bir yıldır kullandığım cihazın ısı değerleri artmaya başladığı için bakım yapmaya karar verdim. Basit düzeyde normal macun yenilemesi ve fan temizliği yaptım. Bu esnada bakır boru ve beslemeler arasındaki termal putty dikkatimi çekti taş kesilmiş durumdaydı. Ancak VRAM'dekiler hâlen daha sıvı kıvamındaydı.

Bunların böyle kalmasını istemiyorum ve yenilemek istiyorum. Acaba bunun için hangi termal putty veya termal padi kullanmalıyım, kaç mm olmalı gibi konularda yardımcı olur musunuz?
Bütçe konusunda öğrenci olduğum için çok fazla yukarı çıkamamam maksimum değeri yazdım.
( Ekteki görselin üzerinde bulunan ok için kusura bakmayın fotonun orijinalini bulamayınca bunu koydum )

Ekler

• görsel.webp
    görsel.webp
    74 KB · Hit: 15
sıvı metal var galiba sende macun değil hocam pad olayını modeline göre internette araştırman lazım ebatını

sıvı metal var galiba sende macun değil hocam pad olayını modeline göre internette araştırman lazım ebatını
Evet sıvı metal kullanıyor. İnternette birkaç gündür arama yapıyorum ancak thermal padler için kesin bir ebat değeri hiç bulamadım bu sebeple konu açtım.

Evet sıvı metal kullanıyor. İnternette birkaç gündür arama yapıyorum ancak thermal padler için kesin bir ebat değeri hiç bulamadım bu sebeple konu açtım.
var olan padleri ölçme şansınız varmı ancak öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,426
Üyeler
186,065
Son üye
misterberkay1
Geri