Neden ki bilgi bu işte ne veriyim dahaAdam akıllı bilgi ver sonra yardım iste
Tamam sert yapın hadi bb ben yeniyim ve ilk defa bilgisyarim oldu siz dalga geçin tamami hayatımda gördüğüm en kötü forum (bazi kişiler disinda)Bağırsın, nolacak? Canı acıyordur belki. Hiçbir bilgi vermeden ısı değerlerinin normal olduğunu nereden bilelim?
Sistemi yazmadan yardımcı olmamızı mı bekliyosunNeden ki bilgi bu işte ne veriyim daha
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam sert yapın hadi bb ben yeniyim ve ilk defa bilgisyarim oldu siz dalga geçin tamami hayatımda gördüğüm en kötü forum (bazi kişiler disinda)
Tamam sert yapın hadi bb ben yeniyim ve ilk defa bilgisyarim oldu siz dalga geçin tamami hayatımda gördüğüm en kötü forum (bazi kişiler disinda)
Asıl siz yazik benimle dalga geçmek yerine sistem bilgilerini yazabilirmisiniz diyebilirsinizNe kadar saçma bir düşünce tarzınız ve kişiliğiniz var. Sistem bileşenlerinizi yazmadan buradan yardım bekliyorsunuz. Yazık.
Kasanın bir tık bağırması ve ısınması normal diyelim o zaman ne diyelimYeni PC allaha şükür geldi kurdum arkada gta 5 yukleniyo csgo en yüksek ayarlarda oynuyorum kasa bi tiK bagiriyo ve ısındı normaldir demi
Dalga geçmedim. Esprili bir dilden anlamıyorsanız bu benim sorunum değil.Asıl siz yazik benimle dalga geçmek yerine sistem bilgilerini yazabilirmisiniz diyebilirsiniz