Neler Yeni

Yardım Işık Muhafızı Vandal alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Geçer
Bir youtube kanalı iade politikasını çökertmişti ve güncellendi, yükseltilmiş skinler mahsus sadece 1 kere iade yapılabilir artık git yap bence
3 ay içinde alınanlar yapılıyor denedim ama gözükmedi maalesef

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Bence alınır. Bitiriş animasyonu, renk seçenekleri ve nişangahı çok hoş. Ama şuradan bir izleyin ve mermi seslerini muhakkak dinleyin derim. Sırf mermi sesleri sebebiyle sevmediğim kaplamalar oldu. O yüzden güzelce inceleyip hoşunuza giderse alın 👍🏻

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Baya dandik skin

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan
27 gün boyunca vandal skini gelene kadar oyuna başlamayacaktım ama sonunda bugün mağazama geldi ama gele gele Işık muhafızı geldi
Alıntıyı görüntüle
Sizce değermi bu skine yağmacı falan bekliyordum ben
Bence değmez yağmacı bekle bende de yağmacı var 6 aydır kullanıyorum baymadi hala

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,395
İsim
Selim
Hastasına gider beğeniyorsan al beğenmiyorsan alma. Değer mi dersen değer. Ben olsam gaia veya kaos vandal alırdım rgx alınca sprey atasım geliyo phantom hissiyatı var ama gaiada hep tap odaklı oynuyorum.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ahmet Şeker
bence alınabilir hocam bir süre sonra hepsi sıkıyor zaten hangisini alsanız ilerde keşke şunu alsaydım diyeceksiniz bende ejder var ama sıkıyo mesela asil alsaymışım diyorum arada ama onu alsam bu sefer keşke ejder alsaymışım diyecektim büyük ihtimal

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ömer-Zemin
Bende de vardı iade kampanyasından iade ettim dün ejder vandalım vardı onu kullanıyorum.

Top Bottom