Neler Yeni

ışık sızması MSİ G242 23.6 144 HZ

lErsin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ersin Ateş
Arkadaşlar selamın aleyküm.
Bundan 3 ay önce itopyadan monitör aldım başlıkta isim bulunmakta. ilk aldığımda ışık sızması pek umrumda olmamıştı renkli duvar kağıtları kullanıyodum sonrasında siyah yaptığımda gördüğüm manzara çok rahatsız etti. ekranın çoğu yerinde ışık sızması var. Alta fotoğraf koyacağım bunu geri iade yada değişim yaparlar mı ? yardımcı olursanız sevinirim.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
İtopya servisine gönderin gerekli işlemleri yaparlar.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
mail attım hafta sonları bakıyor mu acaba bilginiz var mı ?
Hafta içi bakarlar, hatta pazartesi saat 9'da cevap verirler. Ben anakartımı gönderdim garantiye bir sorun olmadı. O muhabbet karışıktı biraz ama kesinlikle sizden kaynaklı değilse mağduriyet giderilecektir. Eğer gidip alsaydınız orda canlı test yaptırıp alabiliyordunuz. Ben 1 ay önce aldım monitor testlerini yaptırıp aldım. Canavar gibi çalışıyor.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Değişim yapasalar bile yeni gelecek üründe de aynı sorunun olma ihtimali yüksek,msi mag241cv VA panel kullanıyordum ışık sızması ve ghosting vardı kanımca MSİ'ın bu benzer model monitörlerinde kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum..

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Taşkıran
MSI G241 kullanmıştım ben de ama onda ışık sızması yoktu. Telefon kameraları düşük ışıkta biraz daha parlatma yapar, bu da gözle görünenden daha fazla ışık sızması olduğunu gösterir. Monitöre karşıdan baktığınızda aynı bu denli ışık sızması varsa bu çok fazla, MSI servisine gönderebilirsiniz ama alt çarprazdan çektiğiniz için daha fazla görülüyor olabilir.

lErsin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ersin Ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hafta içi bakarlar, hatta pazartesi saat 9'da cevap verirler. Ben anakartımı gönderdim garantiye bir sorun olmadı. O muhabbet karışıktı biraz ama kesinlikle sizden kaynaklı değilse mağduriyet giderilecektir. Eğer gidip alsaydınız orda canlı test yaptırıp alabiliyordunuz. Ben 1 ay önce aldım monitor testlerini yaptırıp aldım. Canavar gibi çalışıyor.
ilçede yaşıyorum monitörü görerek almadım aslında. yt den yabancı türkçe videolar forumlar vs oralardan görüp aldım açıkcası güvendim de sorunun benden kaynaklı olmadığını kanıtlama şansım varmı yoksa anlarlar mı ?

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
ilçede yaşıyorum monitörü görerek almadım aslında. yt den yabancı türkçe videolar forumlar vs oralardan görüp aldım açıkcası güvendim de sorunun benden kaynaklı olmadığını kanıtlama şansım varmı yoksa anlarlar mı ?
Servis düzgün şekilde kontrol edip halledecektir diye tahmin ediyorum. Siz İtopya'yı arayın ve onlara kargolayın, 1 hafta 10 gün içinde durum belli olur.

lErsin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ersin Ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servis düzgün şekilde kontrol edip halledecektir diye tahmin ediyorum. Siz İtopya'yı arayın ve onlara kargolayın, 1 hafta 10 gün içinde durum belli olur.
peki son bir soru her şey halloldu diyelim kaç günde elime ulaşır ? yada geri iade alırlarmı ?

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
peki son bir soru her şey halloldu diyelim kaç günde elime ulaşır ? yada geri iade alırlarmı ?
Servis sorun var derlerse değişim olur, para iadesi genelde yapılmaz. 2-3 iş günü içinde elinizde olur yeni ürün. Bu süreci siz direk 2 hafta diyin.

Top Bottom