Neler Yeni

İsimli forma nerden bulabilirm

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
BehzatÇ
Merhaba arkasına isim yazdırabileceğim
Inter
Manchester United
Kastamonuspor
Chelsea
Gibi takımların formalarını alabileceğim bir site önerir misiniz? Galatasaray fener forması vs istemiyorum bı tane Quaresma Inter formam vardı ama şuan yok(sebebini sormayın :D)
Şimdiden herkese teşekür ederim 🙏

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kastamonuspor formasını anca şehrin bilindik formacılarından bulursun ya da Ankara'daysan ülkealan pasajına bak. Orada bulamadıysan hiç bir yerde bulamazsın. Diğerlerini ise instagramda rahat rahat bulursun. Doğum gününüz kutlu olsun bu arada.

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
BehzatÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kastamonuspor formasını anca şehrin bilindik formacılarından bulursun ya da Ankara'daysan ülkealan pasajına bak. Orada bulamadıysan hiç bir yerde bulamazsın. Diğerlerini ise instagramda rahat rahat bulursun. Doğum gününüz kutlu olsun bu arada.
Doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim öncelikle ☺️
Malesef doğuda yaşıyorum ve mağaza vs neredeyse hiç yok burda o yüzden güvenilir bir internet sitesi bulmam gerekiyor ama genede teşekür ederim 🙏

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim öncelikle ☺️
Malesef doğuda yaşıyorum ve mağaza vs neredeyse hiç yok burda o yüzden güvenilir bir internet sitesi bulmam gerekiyor ama genede teşekür ederim 🙏
Nasıl olur hocam emin misin? Forma üretiminin çoğunu doğudaki arkadaşlar üstleniyor diye biliyorum. Pazar veya altgeçitlere bakabilirsiniz.
Onun dışı herhangi bir Instagram sayfasından alışveriş yapabilirsiniz. Zaten çoğu shopierle çalışıyor. Kargo biraz uzun sürebilir tabii. Kastamonu formasını bulmak için de kastamonuya gitmen şart.

Top Bottom