osman.yaz.sari
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Üstüne tıklayıp görevi sonlandır de.Merhabalar, dünden beri nedense görev yöneticisi üzerinde ismi bulunmayan bir uygulama 2.35GB yakınını kullanıyor. Bu durumun neden olduğunu ve nasıl çözüldüğü hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dosya konumunu açMerhabalar, dünden beri nedense görev yöneticisi üzerinde ismi bulunmayan bir uygulama 2.35GB yakınını kullanıyor. Bu durumun neden olduğunu ve nasıl çözüldüğü hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Benim bilgim yok. Tıreyak biliyordur.
windows servisi değil mi svchost hizmetlerden ne işe yaradığını görebilmen lazımMerhabalar, dünden beri nedense görev yöneticisi üzerinde ismi bulunmayan bir uygulama 2.35GB yakınını kullanıyor. Bu durumun neden olduğunu ve nasıl çözüldüğü hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
hocam Windows'u kapatmamı istiyor görevi sonlandır diyince.Üstüne tıklayıp görevi sonlandır de.
yaptım ancak hiç bir virüs algılamadı. (Advanced System Care Ultimate) ile tarama yaptım.Svchost sistem hizmeti. Zararlı şüpheniz varsa konu açıp zaman kaybetmek yerine iyi bir güvenlik yazılımıyla tarama yapın.
Evet sistem servisi ancak iki günü aşkın bir süredir hep 2.35 gb kullanıyor.windows servisi değil mi svchost hizmetlerden ne işe yaradığını görebilmen lazım
Ayrıntılardan gerek duymadıklarınızı kapatamıyor musunuz?hocam Windows'u kapatmamı istiyor görevi sonlandır diyince.
yaptım ancak hiç bir virüs algılamadı. (Advanced System Care Ultimate) ile tarama yaptım.
Evet sistem servisi ancak iki günü aşkın bir süredir hep 2.35 gb kullanıyor
Kaspersky öneririm iobit yazılımları iyi değilyaptım ancak hiç bir virüs algılamadı. (Advanced System Care Ultimate) ile tarama yaptım.
kapatabiliyorum ancak bi işlevi olmadı (Windows Update'i ve Defender'i Kapatıp yeniden başlattım).Ayrıntılardan gerek duymadıklarınızı kapatamıyor musunuz?