Neler Yeni

ısınan 5600ler hakkında

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
a520m 6700xt 5600(stok soğutucu)bi sistemim var kasam mesh değil ama önden kanallar var.Anakarttan dolayı undervolt yapılmıyor sanırım.10 15 dk oyun oynayınca direkt 85 derecelere geliyordu pc.Ben de kurcalayayım dedim biraz ilk şu eco mode olayını denedim fakat cs2de 400den 280e düşürttü fark çok fazla olunca kapattım onu(işlemci ısınmadı tabii bu sefer).Sonra bu sabah bir de işlemciyi 3.5ghzde çalıştırmak geldi aklıma bu sefer işlemci harbiden serin çalıştı 10dkda 62 derece filan fpsim de 50 60 filan azalmıştı.Ama nedense çok akıcı bi oyun deneyimi gibi gelmedi gözüme.Sanırım stok fanla devam etmek mantıklı değil.Sizlere bu deneyimimi anlatmak istemiştim okuduğunuz için teşekkür ederim.Tavsiyelere açığım.Bir de acaba curve optimizer çalıştırsam ne olur diye merak etmiyor değilim.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Sinan Aba
a520m 6700xt 5600(stok soğutucu)bi sistemim var kasam mesh değil ama önden kanallar var.Anakarttan dolayı undervolt yapılmıyor sanırım.10 15 dk oyun oynayınca direkt 85 derecelere geliyordu pc.Ben de kurcalayayım dedim biraz ilk şu eco mode olayını denedim fakat cs2de 400den 280e düşürttü fark çok fazla olunca kapattım onu(işlemci ısınmadı tabii bu sefer).Sonra bu sabah bir de işlemciyi 3.5ghzde çalıştırmak geldi aklıma bu sefer işlemci harbiden serin çalıştı 10dkda 62 derece filan fpsim de 50 60 filan azalmıştı.Ama nedense çok akıcı bi oyun deneyimi gibi gelmedi gözüme.Sanırım stok fanla devam etmek mantıklı değil.Sizlere bu deneyimimi anlatmak istemiştim okuduğunuz için teşekkür ederim.Tavsiyelere açığım.Bir de acaba curve optimizer çalıştırsam ne olur diye merak etmiyor değilim.
Biostan işlemci fan hızını %100 yap çok ısınmıyor. Kasa'nın yan tarafında cam varsa çıkar

Keyfen

80+ Bronze
valla hocam ben ghz yi 3,5 a sabitleyip şuanda aklımda değil tam hızlandır oto o.c birde ekran kartıyla eş düzeyde gitmesini sağlayan bi ayar vardı onları kapatarak max 72 derecelerde stok fan ile kullanmıştım o ayarların adını hatırlayan arkadaş vardı r belki

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Berk
dostum stok soğutucuyla anca pc çalıştırılır, günlük ofis işlerini tarayıcı işlerini halledersin. stok soğutucuyla oyun oynanmaz. güzel giriş seviyesi kule tipi fanlar var 300-400tl alın onlardan en azından bir dönem işinizi görürsünüz

Ensy58

80+ Bronze
undervolt yapabilirsin ama 5600 için soğutucu şart

Top Bottom