Neler Yeni

İşkur işbaşı kursundan ayrılma

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
6 ay çalışmak üzere iş başı eğitim kursu olarak geçmekte 2.5 aydır çalısıyorum babamın askerlik durumundan dolayı tayinimiz çıktı 2 ay sonra taşınacağız çıkarken bir şey ler ödedirlemi para konusunda ceza keselirlermi acaba Bi fikri olan varmı

şahin doğan

80+ Platinum
şöyle bir yazı buldum;
Sözleşmesinin feshedileceği gibi cezai yaptırımla da karşılaşacaktır. Sözleşmesi feshedilen kursiyerler; 12 ay süre boyunca yeni bir İşbaşı Eğitim Programına katılım gerçekleştiremeyecektir. Fesih tarihine kadar aldıkları kurs ücretini, yasal faizi ile birlikte İŞKUR'a geri ödeyeceklerdir.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
6 ay çalışmak üzere iş başı eğitim kursu olarak geçmekte 2.5 aydır çalısıyorum babamın askerlik durumundan dolayı tayinimiz çıktı 2 ay sonra taşınacağız çıkarken bir şey ler ödedirlemi para konusunda ceza keselirlermi acaba Bi fikri olan varmı
Bence bu tür durumlar için başka işleyişler vardır. Sonuçta tayin, planlanmayan bir durum.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Durumu işkur ile konuşup öğrenmek daha mantıklı olur.

bıraktım

80+ Bronze
Sorun olmaz tayin önceden planlanan tahmin edilen bisey degil zaten askerlere ayrı bir değer veriliyor verilmedi gerekiyor sorun olmaz

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fabrika im herhangi Bi sorun olmaz dedi bide işkura gidip bilgi vermemi istediler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Şaşmaz
Hocam para cezası kesmezler. Lakin işkur sicilinde bir kod olur ve işbaşı eğitim programına bi 2 yıl falan katılamazsın. 1 yıl ya da 2 yıl olması lazım. Zamanında A101 de işbaşı eğitim programında çalıştım hastaneye yatış sebebiyle devamsızlıktan dolayı çıkarıldım ve kod girilmişti şikayetle falan bir şekilde kaldırdım kodu ama süreç sende nasıl ilerler bilemiyorum

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam para cezası kesmezler. Lakin işkur sicilinde bir kod olur ve işbaşı eğitim programına bi 2 yıl falan katılamazsın. 1 yıl ya da 2 yıl olması lazım. Zamanında A101 de işbaşı eğitim programında çalıştım hastaneye yatış sebebiyle devamsızlıktan dolayı çıkarıldım ve kod girilmişti şikayetle falan bir şekilde kaldırdım kodu ama süreç sende nasıl ilerler bilemiyorum
Gidip bilgi alacağım tayin durumu habersiz şeyler normalde bu yüzden onlara ileteceğim bilgi için saol.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşkura gidip ne yaptırcaklar şimdi bilgin varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Şaşmaz
Gidip bilgi alacağım tayin durumu habersiz şeyler normalde bu yüzden onlara ileteceğim bilgi için saol.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşkura gidip ne yaptırcaklar şimdi bilgin varmı
şimdi durumu sen dilekçe ile işkura müracaat etmen gerekiyor geri kalanı onlara kalıyor. Devlet kurumu sonuçta ne olacağı çok de belli olmuyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
şimdi durumu sen dilekçe ile işkura müracaat etmen gerekiyor geri kalanı onlara kalıyor. Devlet kurumu sonuçta ne olacağı çok de belli olmuyor
Dilekçeyi fabrikada verdim ordada mı vercem acaba

forza11

80+ Bronze
tayin ile ilgili resmi yazı bşr şey varsa mutlaka öncesinden işkura bildir. dilekçe ver.
bababım tayini diye

Top Bottom