Neler Yeni

İslam Amerikada ki insanları nasıl açıklar ?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Arkadaşlar açık söyliyim ben pek inançlı biri değilim çok araştırdım ama çoğu zaman her dinde inanışta bir kusur gördüm . Konuyu donanım arşivine açma sebebim buradaki insanların sokaktakilerden ziyade daha elit daha entelektüel oluşu adam gibi soru sorup cevap istiyorum internette bir şey bulamadım çünkü sorum şu = Biz insanlık olarak Amerikayı Colomb pusula ve gemi teknolojisinin gelişmesiyle bulduk İslam ademle havvanın Mekkede yaşadığını söylüyor o zaman Amerika halkı nasıl oluştu zenciler nereden geldi gökten zembille düşmediler ya yüzdü falanda demeyin insanlar aradaki okyanusu şimdiki gelişmiş yüzücü eşyalarıyla bile geçmek imkansıza yakın bir bildiği olan varsa cevap bekliyorum ..

GirayHan

80+ Platinum
Arkadaşlar açık söyliyim ben pek inançlı biri değilim çok araştırdım ama çoğu zaman her dinde inanışta bir kusur gördüm . Konuyu donanım arşivine açma sebebim buradaki insanların sokaktakilerden ziyade daha elit daha entelektüel oluşu adam gibi soru sorup cevap istiyorum internette bir şey bulamadım çünkü sorum şu = Biz insanlık olarak Amerikayı Colomb pusula ve gemi teknolojisinin gelişmesiyle bulduk İslam ademle havvanın Mekkede yaşadığını söylüyor o zaman Amerika halkı nasıl oluştu zenciler nereden geldi gökten zembille düşmediler ya yüzdü falanda demeyin insanlar aradaki okyanusu şimdiki gelişmiş yüzücü eşyalarıyla bile geçmek imkansıza yakın bir bildiği olan varsa cevap bekliyorum ..
pangea. tek kıta yani.

GirayHan

80+ Platinum
pangea'yı araştırdığın zaman tek kıta olduğunu göreceksin. bu mantıkla ilerlersek kuranla çelişen bir kısım mevcut değil ve hatta 1450 yıl önce cahiliye döneminde yazılan kuranın pangea kıtasını bilmesi muhtemel bile değil. aynı şekilde kuranda ki bir ayet evrenin sürekli genişlediğini de söylüyor. 1900'lü yıllarda evrenin genişlemekte olduğu da bulundu mesela. hz muhammed'in de teleskobu olmadığına göre mantık çerçevesinde bazı noktalar açıklanamıyor maalesef :)

.RBO.

80+ Silver
Eskiden Pangea adı verilen tek bir kıta vardı dostum kıtalar sonradan ayrıldı
Pangea zamanında Homo cinsinin yaşayabileceğini düşünmek
sonra bundan oluyor demi :ROFLMAO: :
arog-620x350.jpg

GirayHan

80+ Platinum
Pangea zamanında Homo cinsinin yaşayabileceğini düşünmek
sonra bundan oluyor demi :ROFLMAO: :
arog-620x350.jpg
dünya tarihi dinolarla başlamıyor maalesef :) dünyanın yaşına baktığımızda dinoların tarihine yine teleskopla bakman gerekebilir.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pangea. tek kıta yani.
pangea'yı araştırdığın zaman tek kıta olduğunu göreceksin. bu mantıkla ilerlersek kuranla çelişen bir kısım mevcut değil ve hatta 1450 yıl önce cahiliye döneminde yazılan kuranın pangea kıtasını bilmesi muhtemel bile değil. aynı şekilde kuranda ki bir ayet evrenin sürekli genişlediğini de söylüyor. 1900'lü yıllarda evrenin genişlemekte olduğu da bulundu mesela. hz muhammed'in de teleskobu olmadığına göre mantık çerçevesinde bazı noktalar açıklanamıyor maalesef :)
Arkadaşlar coğrafyada öğrendik de pangea 350 milyon yıl önce insanlık daha 1 milyon yılı görmedi ..

GirayHan

80+ Platinum
Arkadaşlar coğrafyada öğrendik de pangea 350 milyon yıl önce insanlık daha 1 milyon yılı görmedi ..
bulunan ilk insan fosili 1,5 milyon yaşında bu testi neye göre kime göre yaptılar bilemiyorum fakat zamanında dünyanın başına neler geldiğini bilemiyoruz karanlık alanlar var. ki karbon 14 testi dediğimiz test 50 bin yıl öncesine kadar çıkarabiliyor bazı şeyleri. yanlışsam düzeltin.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
bulunan ilk insan fosili 1,5 milyon yaşında bu testi neye göre kime göre yaptılar bilemiyorum fakat zamanında dünyanın başına neler geldiğini bilemiyoruz karanlık alanlar var. ki karbon 14 testi dediğimiz test 50 bin yıl öncesine kadar çıkarabiliyor bazı şeyleri. yanlışsam düzeltin.
Bilim 200-300 bin yıl önce ilk atalarimizdan evrimlestigimizi söylüyor

GirayHan

80+ Platinum

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Bilim 200-300 bin yıl önce ilk atalarimizdan evrimlestigimizi söylüyor
Hadi seni mi kircam 20m yil desek uygarliklar bu kadar geç mi gelişir ve gene Pangea kıtası o zamana kadar yeterince parçalanmış olacaktir
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu konuda ben yorum yapmayacağım forumda ki celal şengör'ler yorum yapsın :D
Yanlış anlama aynı şeyi babama bile diyorum da cevaplarını bilmediğiniz bir şeye nasıl bu kadar inanabiliyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,630
Üyeler
163,858
Son üye
Skys3a
Top Bottom