Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
kasa hava almıyor olabilir kaliteli bir termal macun ile deenyin ama işlemci eski olduğundan 70derece normal gibime geldiArkadaşlar işlemcim i5 3550 gittim ona fan aldım 200₺ ye dereceler 70 flandi sonra Mx-4 aldım derecesi düşsün diye dereceyi görüyorsunuz .d ne yapmam lazım kule tipi de işlemez ise PC yi satmayı düşünüyorum .d
105 derece hocam 70 değilkasa hava almıyor olabilir kaliteli bir termal macun ile deenyin ama işlemci eski olduğundan 70derece normal gibime geldi
Fanın montajı doğru yapıldığına emin misiniz? Ayrıca kasadan dolayı da böyle olabilir.105 derece hocam 70 değil
Montajı doğru yaptım hocam kasa hava almıyor ama ondan dolayı olacağını sanmıyorum çünkü 1 ay önce max 70 derece alıyordumFanın montajı doğru yapıldığına emin misiniz? Ayrıca kasadan dolayı da böyle olabilir.
çakma macun olabilirmi ? kasanın hava almamasıda bi - zatenMontajı doğru yaptım hocam kasa hava almıyor ama ondan dolayı olacağını sanmıyorum çünkü 1 ay önce max 70 derece alıyordum
1 ayda ne değişmiş olabilir sizce? İsterseniz bi temizlik yapın ve fanın montajını kontrol edin. Ha birde mx4 macun aldım demişsiniz ama onun sahtesi piyasada çok var. Nereden aldınız onu?Montajı doğru yaptım hocam kasa hava almıyor ama ondan dolayı olacağını sanmıyorum çünkü 1 ay önce max 70 derece alıyordum
Link atayim mi hocam1 ayda ne değişmiş olabilir sizce? İsterseniz bi temizlik yapın ve fanın montajını kontrol edin. Ha birde mx4 macun aldım demişsiniz ama onun sahtesi piyasada çok var. Nereden aldınız onu?
1 ayda ne değişmiş olabilir sizce? İsterseniz bi temizlik yapın ve fanın montajını kontrol edin. Ha birde mx4 macun aldım demişsiniz ama onun sahtesi piyasada çok var. Nereden aldınız onu?
Hocam fani çıkarıp taktım macunu yenilemeyip Şu anda dereceler bu stress testindeHocam muhtemelen macunu yanlış sürdünüz ben de yaşamıştım aynısını. Silin tekrar sürün dikkatlice. Açık yer kalmasın ve çok kalın tabaka yapmayın düzelecektir
Hocam no name macun sürdüm şimdi Mx4 illa ki olmalı benceMacun sıcaklığı çok etkilemez. Fan montajında hata vardır.
Hocam egzoz fan alsam azda olsa derece düşer miHocam muhtemelen macunu yanlış sürdünüz ben de yaşamıştım aynısını. Silin tekrar sürün dikkatlice. Açık yer kalmasın ve çok kalın tabaka yapmayın düzelecektir
Macun da çok etkiliyor hocam bizzat deneyimim varMacun sıcaklığı çok etkilemez. Fan montajında hata vardır.
Bence macunu temizle tekrar sür öyle dene. Düzelmez ise fan üzerine yoğunlaşHocam no name macun sürdüm şimdi Mx4 illa ki olmalı bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam egzoz fan alsam azda olsa derece düşer mi