MX 4 kullanıyorum ben memnunum.knk senin önerdiğin bir termal macun var mı?
Eğer zarar vermissen sesi daha değişik cıkar benimde 95 derecelere çıkıyor termal macun yenilemedim de bi sorun olmaz benceArkadaşlar biostan bir tane ayar vardı. İşlemci GHz sini 3.85 yaptım. Bu ayarı 5-6 gündür böyle oyun oynamıştım. Bugün kasaya bir dokundum. elim yandı. Sonra MSI Afterburnerdan sıcaklığa baktım. işlemci 94 derece olduğunu gördüm. Sonra GHz yi eski ayarı yaptım. 5-6 gün içerisinde büyük ihtimalle işlemci sıcaklığı 90-95 derecelerdedir. İşlemci fazla zarar görmüş müdür?
Yükseltmek oc oluyor kankayok knk oc yapmak istemiyom ben. biosta öyle bir şey gördüm açayım dedim sadece.
Maşallah kanka şöyle güzel bi sucuk pişerdi üstünde sıvı soğutma falan var mıArkadaşlar biostan bir tane ayar vardı. İşlemci GHz sini 3.85 yaptım. Bu ayarı 5-6 gündür böyle oyun oynamıştım. Bugün kasaya bir dokundum. elim yandı. Sonra MSI Afterburnerdan sıcaklığa baktım. işlemci 94 derece olduğunu gördüm. Sonra GHz yi eski ayarı yaptım. 5-6 gün içerisinde büyük ihtimalle işlemci sıcaklığı 90-95 derecelerdedir. İşlemci fazla zarar görmüş müdür?
Stok ise normal degil yine 70-75 olması lazım sıvı ile değişttirsıvı soğutma yok. stok