işlemcinin üstünde yazıyordu sanırım. bunun hakkında çok konu açılıyorRyzen 5 3600 aldım kaç senelik olduğunu nasıl anlarız birde kargo nun paketini açmadım dışından anlaya biliyor muyuz
kardeşim öyle bir şey mi var belki 2020 modelFabrika çıkışı olarak bilmiyorum ama işlemci genel olarak 2019 un 7. Ayında çıkmış
Kardesim ben işlemcinin piyasaya sürülüş tarihini söyledim fabrika çıkışını değil, fabrikada 2020 de üretilmiş olabilir bilmiyorum o yüzdenişlemcinin üstünde yazıyordu sanırım. bunun hakkında çok konu açılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim öyle bir şey mi var belki 2020 model
Hangi siteden aldın kardesimKargonun dışından baka biliyormuyum
işlemciye böyle bakman lazım. bu arada uyarayım o 2019 yazan yer yıl değil yapım haftası falan ben şuan tam hatırlamıyorum yanlış bilgi vermiyelim, ama fotodaki 2019un yıl olmadığına eminimKargonun dışından baka biliyormuyum
Gitti gidiyorKardesim ben işlemcinin piyasaya sürülüş tarihini söyledim fabrika çıkışını değil, fabrikada 2020 de üretilmiş olabilir bilmiyorum o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi siteden aldın kardesim
Açıklamada yazar belkiKargo poşetini açmadım tüm parçalar gelcek sonra toplanacak kargo paketinin dışından anlaya bilirmiyiz diye sordum
Rica ederimUğraşın için teşekkür ederim