Neler Yeni

Arctic MX-4 2019 Termal Macunlar Gerçekten Sahte mi? Testlerle Bakıyoruz!

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,865
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Benim elimdeki macun ile sizin elinizdeki macun bir değil demek ki ,bu kadar basit bir detayı kaçırmanız ironik olmuş çünkü bu testleri biz 2020 kasımda yapıyoduk.Bizim için kapanmış bir konuydu bu ,elinizdeki macun demekki bizim ve bir sürü insanın elinde olan macun ile aynı değil.Dün karar vermedik yani bu sonuca ,bir sürü Trendyol'dan alan arkadaşla yaptığımız karşılaştırmalar sonucu bu yargıya vardık.
2020 Haziranda almışım, tam bu sahte macun furyasının başladığı zamanlar. Görseli konuda var. Orijinal olmayabilir demesi gayet normal, her firma kendini korumak adına böyle cevaplar verebiliyor zaten. Fakat ciddi bir kesim 2019 diye bir macun yok diyor, Arctic'in kendi sitesinden kanıt ekledim oraya.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Hocam bendede bu macundan var yani kullanmak kötü mü

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,865
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Belki de Arctic 2019 modelini beceremediğinden dolayı bu iddiaları çıkarmış olabilir.
Ki bunun ihtimali de düşük.
Büyük ihtimalle merdiven altı üretimin sonucu bunlar.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
2020 Haziranda almışım, tam bu sahte macun furyasının başladığı zamanlar. Görseli konuda var. Orijinal olmayabilir demesi gayet normal, her firma kendini korumak adına böyle cevaplar verebiliyor zaten. Fakat ciddi bir kesim 2019 diye bir macun yok diyor, Arctic'in kendi sitesinden kanıt ekledim oraya.
Şimdi şöyle bir sorun ortaya çıkıyor ,Trendyol'dan alınan macun ile yaptığımız testlerde 2 ay sonra 13-15 derece fark etmesine karşın Teknobiyotik'ten alınan macunla yaptığım testlerde 4.5 ay sonra sadece 3 derece oynaması bi bana garip gelmiş olamaz sanırım .
Beni bu iki macunun da aynı olduğuna malesef kimse inandıramaz çünkü testler ortada.
Net olarak benim şahsi düşüncem piyasada bu macunun sahteleri ve orijinali bulunuyor ,ya da çok kaliteli sahteler var .

Biz zaten en garanti yöntem olarak macunun yetkili satış yerinden alınması konusunda her zaman uyarı yapıyoruz.
Direk 2019 çakma olamaz almayın demiyorduk.

Doğal olarak insanlar da yetkili olmayan satış yerlerinden almayı tercih etmiyorlar,şöyle de bi algı oluşuyor :
'Ordan alma ,çakma' gibi.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,865
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Şimdi şöyle bir sorun ortaya çıkıyor ,Trendyol'dan alınan macun ile yaptığımız testlerde 2 ay sonra 13-15 derece fark etmesine karşın Teknobiyotik'ten alınan macunla yaptığım testlerde 4.5 ay sonra sadece 3 derece oynaması bi bana garip gelmiş olamaz sanırım .
Beni bu iki macunun da aynı olduğuna malesef kimse inandıramaz çünkü testler ortada.
Net olarak benim şahsi düşüncem piyasada bu macunun sahteleri ve orijinali bulunuyor ,ya da çok kaliteli sahteler var .

Biz zaten en garanti yöntem olarak macunun yetkili satış yerinden alınması konusunda her zaman uyarı yapıyoruz.
Direk 2019 çakma olamaz almayın demiyorduk.

Doğal olarak insanlar da yetkili olmayan satış yerlerinden almayı tercih etmiyorlar,şöyle de bi algı oluşuyor :
'Ordan alma ,çakma' gibi.
Ben konuyu her gördüğü 2019 Edition macuna sahte etiketi yapıştıranlar için açtım. Gerçekten sahte macun olayı piyasayı vurmuşsa çok uzun sürmez zaten. Diğer bir olasılık ise bazı partilerin üretim hatasına sahip olması olasılığı, kötü depolama koşulları gibi şeyler bile olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,255
Üyeler
161,017
Son üye
ilyasbey
Top Bottom