Edilir niye edilmesinMerhaba. Yeni sistem topluyorum ve Ryzen 5 5500 alıp, stok fanı arasına Arctic MX-4 8 gr termal macun sürmeyi düşünüyorum. 300TL bir fiyati mevcut. Bu fiyata, gramaja ve işlemciye göre tercih edilebilir mi?
Gayet yeterliMerhaba. Yeni sistem topluyorum ve Ryzen 5 5500 alıp, stok fanı arasına Arctic MX-4 8 gr termal macun sürmeyi düşünüyorum. 300TL bir fiyati mevcut. Bu fiyata, gramaja ve işlemciye göre tercih edilebilir mi?
8 gram orta kalite yerine 2 gram kaliteli alınması taraftarıyım.Merhaba. Yeni sistem topluyorum ve Ryzen 5 5500 alıp, stok fanı arasına Arctic MX-4 8 gr termal macun sürmeyi düşünüyorum. 300TL bir fiyati mevcut. Bu fiyata, gramaja ve işlemciye göre tercih edilebilir mi?
thermalrightın tf4'umu daha kalitelidir zalman zm-stc8 mi8 gram orta kalite yerine 2 gram kaliteli alınması taraftarıyım.
Farkları çok yok ama tf4 daha iyi duruyor sıfırdan alacaksan aynı fiyata tf7 var zaten.thermalrightın tf4'umu daha kalitelidir zalman zm-stc8 mi
5500 ü stok fan rahat soğutur. Ayrıca 8 gram macun nerden baksan ölene kadar kadar yeter. Yılda bir yapsan bitmez o macun. Bende 4 gram var 2 3 kere yeniledim hala duruyor yani.Amacım hem stok fanda ısınup performans düşüşü yaşamamak. 300tl 8 gram birkaç bakımı çıkartır zaten. Fan alsam 1k harcamak gerekecek.