EnesOzkan10
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
2600x ile aynı fan ile geliyor 5600 stok fana ek para vermene gerek yok fakat işlemci stok fan ile biraz zorlanabilirbenim eski islemcideki fan is gorur mu yani
2600x ile aynı fan ile geliyor 5600 stok fana ek para vermene gerek yok fakat işlemci stok fan ile biraz zorlanabilirbenim eski islemcideki fan is gorur mu yani
hayir yani yeni alacagim islemciyi mpk-tray olarak alsam olur mu sogutucu olarak sormuyorum5600 stock fanla soğumakta çok güçlük çeken bir işlemci , kışın undevolt yapılarak idare edilebilir ki anakart uv yapmaya izin veriyor ama hiç yoktan 500tl lik bir kule tipi soğutucu yeterli.
sagolasin2600x ile aynı fan ile geliyor 5600 stok fana ek para vermene gerek yok fakat işlemci stok fan ile biraz zorlanabilir
hiçbir sorun olmazhayir yani yeni alacagim islemciyi mpk-tray olarak alsam olur mu sogutucu olarak sormuyorum
hocam mpk da kutu gelmez fan ve işlemci gelir tray de kutu ve soğutucu gelmez sadece işlemci gelir sizin fanınız sağlamsa en ucuzu en mantıklısı olacaktır sizin için.hayir yani yeni alacagim islemciyi mpk-tray olarak alsam olur mu sogutucu olarak sormuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sagolasin
tamamdir tesekkurlerhocam mpk da kutu gelmez fan ve işlemci gelir tray de kutu ve soğutucu gelmez sadece işlemci gelir sizin fanınız sağlamsa en ucuzu en mantıklısı olacaktır sizin için.
rica ederim.tamamdir tesekkurler
gerekli hocam ben termal bakımları servise yaptırdığım için tam hangi marka iyi kötü bilmiyorum bi aralar arctic mx 6 öneriliyorduislemciyi aldigimda termal macun surmek gerekli midir peki
Öneren başkasıydı da bence de almalısınız aynı deliklere oturur şuanki soğutunuz ile.siz islemci sogutucu onerdiniz ya onu takmak icin islemcinin asıl fanini cikarip mi takmam lazim
yani ikisi de ayni anda taklimiyo dimi sacma oluyo sanirim ama bilmiyorum ondan soruyorumÖneren başkasıydı da bence de almalısınız aynı deliklere oturur şuanki soğutunuz ile.
Aynı hocamyani ikisi de ayni anda taklimiyo dimi sacma oluyo sanirim ama bilmiyorum ondan soruyorum
yok yanlis anlatmisim sadece 1 tanesini takabiliyorum dimi kasaya ya direkt stok fani ya da islemci sogutucuyuAynı hocam