Reteekspisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 484
Ben kasa bulurum ucuza ( 1800 TL diyorsan sana iyi bir şey bulurum)
OkBu arada monitör hariç kasa olarak Max 1400 TL olabilir. (500tl monitör)
İ3 3210 100tl![]()
İNTEL CORE İ3-3220 3 NESİL İŞLEMCİ LGA 1155 İÇİN UYGUNDUR - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1002868721
İNTEL CORE İ3-3220 3 NESİL İŞLEMCİ LGA 1155 İÇİN UYGUNDUR - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ok
Lga 775 DDR2 versiyon bu hocam. 333fsb işlemcilere alerjim var. 266fsbli olan ile az çok idare ediyordum ama DDR3 tü o.![]()
Giriş seviye Casper Kasa - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 998072837
Giriş seviye Casper Kasa - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bak bunu buldum
Buldum sonunda![]()
BİLGİSAYAR KASA MONİTÖR - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 947504001
BİLGİSAYAR KASA MONİTÖR - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Oha ram çok az bu da olmaz
![]()
Elimde knghti kasmadan oynatan kasalar mevcut yardimci olurun - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 927489403
Elimde knghti kasmadan oynatan kasalar mevcut yardimci olurun - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hocam ram var DDR3 ama önemli olan o değil.![]()
BİLGİSAYAR KASA MONİTÖR - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 947504001
BİLGİSAYAR KASA MONİTÖR - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Anakartı neymiş acaba? Bandırma'ya gitmeden önce bakayım diyeceğim ama tuhaf olacak. E otobüs ile götüremem zaten oraya kasayı.![]()
![]()
Elimde knghti kasmadan oynatan kasalar mevcut yardimci olurun - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 927489403
Elimde knghti kasmadan oynatan kasalar mevcut yardimci olurun - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Buldum sonunda