Fanın tam oturduğuna emin misin ben tam oturtamamıştım 110 dereci görmüştü.Daha dün termal macununu yeniledim fanı falan temizledim ama işlemci boşta 55 dereceyi görüyor ve portal 1 oyununda 85 derecenin üstüne çıkıyor
Sistem:
Alıntıyı görüntüle
bilmiyorum ama vidalar falan tam sıkmıştım kablosu da bastırarak takmıştım ve fan zaten çok yüksek devirde dönüyor benim için fan sesi çok da önemli değil sadece işlemci çok ısınınca kendini frenliyor ve pc kasıyorFanın tam oturduğuna emin misin ben tam oturtamamıştım 110 dereci görmüştü.
Fanın kaç RPM'de çalışıyor benim yük altında 1500 RPM.bilmiyorum ama vidalar falan tam sıkmıştım kablosu da bastırarak takmıştım ve fan zaten çok yüksek devirde dönüyor benim için fan sesi çok da önemli değil sadece işlemci çok ısınınca kendini frenliyor ve pc kasıyor
termal macun şu macunu iyi sürdüğümü bilmiyorum fanı da tam taktım diye düşünüyorum fan zaten neredeyse tam devirde dönüyorSürdüğünüz termal macun kaliteli mi? bide fan takma ve termal macunu sürme işlemini doğru yaptığına emin misin?
nasıl öğreneceğimFanın kaç RPM'de çalışıyor benim yük altında 1500 RPM.
yani termal macunu alınca sıcaklar fark eder mi? çokısı iletkenliği 0.8 düşük yani, şu macunu almanızı öneririm
ehehehe evetİşlemciden pahalı macun![]()
keşke bende cooler master deyince kalitelidir iyidir diye düşündümKeşke bunu alsaydınız.![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
o işlemci o kadar ucuz mu :d? bilmiyordumİşlemciden pahalı macun![]()
eder aynısını kullanıyorum şuanki işlemci ile max 81 derece gördümyani termal macunu alınca sıcaklar fark eder mi? çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ehehehe evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
keşke bende cooler master deyince kalitelidir iyidir diye düşündüm