Neler Yeni

İşlemci boşta 75 valo da 95 derece oluyor.

Viofil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökhan Yıldız
Merhabalar eski işlemcim 1600 idi. Çok ısı yapıyordu ve pc kapanıyordu. Bugün 5600 aldım ve pc me taktım. Termal macun da sipariş ettim henüz gelmedi. Şuan da stock fan mevcut ay sonu da yeni fan almayı düşünüyorum. Şuanlık herhangi bir sıkıntı çıkarır mı işlemci ömrü açısından ?

Ekler

• Screenshot_44.png
    Screenshot_44.png
    19.2 KB · Hit: 31

zeynhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Umut
Merhabalar eski işlemcim 1600 idi. Çok ısı yapıyordu ve pc kapanıyordu. Bugün 5600 aldım ve pc me taktım. Termal macun da sipariş ettim henüz gelmedi. Şuan da stock fan mevcut ay sonu da yeni fan almayı düşünüyorum. Şuanlık herhangi bir sıkıntı çıkarır mı işlemci ömrü açısından ?
Isı değerleri yüksek, 5600 zaten ısınan bir cpu ama termal macun sürmeden kullanmayın bence bekleyin gelmesini sonrasında macunu sürün duruma bakın stok fanıda bütçe bulunca değiştirin.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
id cooling se 214 veya 224 gibi bir hava soğutucu alıp keyfine bak

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Stok fanla bile böyle sıcaklık olmaz
İşlemci ve diğer bileşenlerin ömrü kısalabilir

Formen0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Osman
Yüksek ihtimal termal macunu sürmediğimden kaynaklı fakat cuma günü elime ulaşacak o da.
son durum nedir hocam? aynı durum bende de olmaya başladı işlemci ryzen5 1500x. Sen sorununu çözdünmü çözdüysen nasıl çözdün?

Top Bottom