https://www.corsair.com/us/en/p/pc-...mid-tower-atx-gaming-case-black-cc-9011166-ww bu sitede yazdığına göre 150mm destekliyor yanlışım varsa düzeltin. Benim kasam da ortalama 160mm destekliyor 155mm soğutucu anca oldu diyebilirim. Bence 90mm fanı olan daha küçük soğutucular seçin kasanıza sığmayabilir diğerleri.Hocam özür diliyorum, kasanın ismi buymuş yanlış yazmışım yukarıda. CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 550W 80PLUS RGB FANLI MidT ATX
Sanırasam 160mm kabul ediyor.
Sitedeki şu değere bakılacak sanırsam. 160 oluyor. Tamamdır bu değerlere dikkate alıp inceleyeceğim sağolasın.Soğutucuların özelliklerinde genelde sadece fan boyutu veriliyor bazılarında ürünün tam boyutu verilmiyor bazılarında veriliyor verilenlerde 120mm fanı olanların boyutu 150 155mm oluyor fanı 90mm olanların tam boyutu 130mm oluyor. Kasanız 120mm kasa fanı destekliyor ancak soğutucu desteği max 150mm ya tam oturur yada kapağı tam kapanmaz hiç riske atmayım diyorsan 90mm fanı olan soğutuculardan bir tane seç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.corsair.com/us/en/p/pc-...mid-tower-atx-gaming-case-black-cc-9011166-ww bu sitede yazdığına göre 150mm destekliyor yanlışım varsa düzeltin. Benim kasam da ortalama 160mm destekliyor 155mm soğutucu anca oldu diyebilirim. Bence 90mm fanı olan daha küçük soğutucular seçin kasanıza sığmayabilir diğerleri.
Maximum CPU Cooler Height | 160 |
---|
YouTube tan videolar izledim hem beyaz hem siyah modelinde de aynı benimki gibi kanka fabrika çıkışlı böyle herhalde ama testleri de yapicam sağolBiosu sıfırlayıp denermisiniz birde, parçaların tüm değerleri sıfırlansın, ozaman ki sıcaklıktaki değerlerine bakalım birde.
Selam herkese, MX-6 termal macunla yeni temizleyip taktığım ve stock fanları çalışan bilgisayarımda, yan panel ve camlar açık halde bile dereceler boştayken ekteki görselde göründüğü gibi. Overclock yapılmadı. Windows yeni formatlı orijinal ve sürümü 23H2. BIOS güncel flashlı. Driver'lar da güncel. PC'nin tüm bilgilerini görmeniz adına çoğu bilgiyi ve hw monitördeki güncel değerleri ekran görünütüsüyle tek kareye aldım, yardımlarınızı rica edi
Selam herkese, MX-6 termal macunla yeni temizleyip taktığım ve stock fanları çalışan bilgisayarımda, yan panel ve camlar açık halde bile dereceler boştayken ekteki görselde göründüğü gibi. Overclock yapılmadı. Windows yeni formatlı orijinal ve sürümü 23H2. BIOS güncel flashlı. Driver'lar da güncel. PC'nin tüm bilgilerini görmeniz adına çoğu bilgiyi ve hw monitördeki güncel değerleri ekran görünütüsüyle tek kareye aldım, yardımlarınızı rica ediyorum.
Kanka ryzen master uygulaması var işlemcine verilen woltajı azaltarak işlemcinin derecesini düşürebilirsin benimde aynı işlemcim var ben bu şekilde kullanıyorum woltajını azaltıyorum 74-60 arası alıyorum .Selam herkese, MX-6 termal macunla yeni temizleyip taktığım ve stock fanları çalışan bilgisayarımda, yan panel ve camlar açık halde bile dereceler boştayken ekteki görselde göründüğü gibi. Overclock yapılmadı. Windows yeni formatlı orijinal ve sürümü 23H2. BIOS güncel flashlı. Driver'lar da güncel. PC'nin tüm bilgilerini görmeniz adına çoğu bilgiyi ve hw monitördeki güncel değerleri ekran görünütüsüyle tek kareye aldım, yardımlarınızı rica ediyorum.
nasil voltaji azalttin hocam videosu var mi, 7500f var isiniyoMesaj otomatik birleştirildi:
Kanka ryzen master uygulaması var işlemcine verilen woltajı azaltarak işlemcinin derecesini düşürebilirsin benimde aynı işlemcim var ben bu şekilde kullanıyorum woltajını azaltıyorum 74-60 arası alıyorum .
Kanka ryzen master adlı uygulamayı indiriyorsun manuel moduna alıyorsun altta voltaj kısmı çıkıyor zaten ordan elle voltajı düşürebiliyorsun çok fazla düşürmene gerek yok 90 derece ise işmencin 74 falan olsa iyidirnasil voltaji azalttin hocam videosu var mi, 7500f var isiniyo
her voltaj dusurdugumde pcye res atmam gerekiyo mu yoksa oyuna girip test ede edeKanka ryzen master adlı uygulamayı indiriyorsun manuel moduna alıyorsun altta voltaj kısmı çıkıyor zaten ordan elle voltajı düşürebiliyorsun çok fazla düşürmene gerek yok 90 derece ise işmencin 74 falan olsa iyidir
pc yi açtığın zaman ryzen master a giril voltajı düşürüyüyorsun sadece bunu her bilgisayar açtığında yapman gerekiyor başka bir şey yapmana gerek yok sadece pc aç kapa yapınca resetleniyorher voltaj dusurdugumde pcye res atmam gerekiyo mu yoksa oyuna girip test ede ede