İşlemci güçlü olduğu için ısınan işlemci. Bulunduğun yer 30 35 dereceyse kasada o işlemcinin ısınması normalneden bu kadar yüksek sıcaklığı boşta birde 58 59 derece arası gidip geliyor
mersinde yaşıyorum o zaman normal galiba bu sıcaklık fivem de 1 saat kadar oynadım 70 75 arası gidiyor iyi mi? bu değerlerİşlemci güçlü olduğu için ısınan işlemci. Bulunduğun yer 30 35 dereceyse kasada o işlemcinin ısınması normal
Gayet normal full yükte 90 kadar normal o işlemci içinmersinde yaşıyorum o zaman normal galiba bu sıcaklık fivem de 1 saat kadar oynadım 70 75 arası gidiyor iyi mi? bu değerler
o zaman bu fan yeterli oluyor phantom spirit bakıyordumda normalse gerek yok bir süre daha teşekkürlerGayet normal full yükte 90 kadar normal o işlemci için
aldığınızda phantom spirit her modelini almayın.o zaman bu fan yeterli oluyor phantom spirit bakıyordumda normalse gerek yok bir süre daha teşekkürler
buna bakıyordum bende ve eğerki sıcaklık daha fazla artarsa almayı düşünüyorum çok iyi bir soğutucu gerçekten bu ay sonuna kadar bir bakayım eğerki artarsa alacağımöncelikle soğutucunuzun marka modeli ne? ve havalar sıcak nerede oturduğunuz ile de ilgili.
diğer yorumlarda yazmışsınız. Yaşadığınız yer ve soğutucuya göre normal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aldığınızda phantom spirit her modelini almayın.
rgb li veya rgbsiz de olsa 7 ısı borulu olan V2 modelini alın muzzam bir soğutucu.
çoğu 240mm kadar iyi günler![]()
![]()
![]()
Evet gözetin ama ben bu işlemci ile ihtiyaç duyacağınızı düşünmüyorum. gerekirse bir noctua veya mx-6 termal macun alırsınız. Ama işlemci değiştirirseniz aklınızda olsun. Bu arada ileride olurda sıvı soğutucu düşünürseniz 360mm altı gereksiz diyebilirim.buna bakıyordum bende ve eğerki sıcaklık daha fazla artarsa almayı düşünüyorum çok iyi bir soğutucu gerçekten bu ay sonuna kadar bir bakayım eğerki artarsa alacağım
sistem olarak aldım kasayı ben gelen macun mu kalitesiz acaba thermal grizzly aeronaut var bende şuanEvet gözetin ama ben bu işlemci ile ihtiyaç duyacağınızı düşünmüyorum. gerekirse bir noctua veya mx-6 termal macun alırsınız. Ama işlemci değiştirirseniz aklınızda olsun. Bu arada ileride olurda sıvı soğutucu düşünürseniz 360mm altı gereksiz diyebilirim.![]()
![]()
onların sürdüğü macunu silip benimkini sürmeme gerek yok bence çok fark etmezsistem olarak aldım kasayı ben gelen macun mu kalitesiz acaba thermal grizzly aeronaut var bende şuan
Bence de çok farketmez hocam 1-2 derece belki o da taze olacağından.sistem olarak aldım kasayı ben gelen macun mu kalitesiz acaba thermal grizzly aeronaut var bende şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onların sürdüğü macunu silip benimkini sürmeme gerek yok bence çok fark etmez