Yardım İşlemci Bozulur mu ?

KorayK

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba,
İkisininde soketleri 1151 olan anakart ve işlemcim var ancak fark ettim ki görüntü gelmeyince anakart aldığım işlemciyi desteklemiyor. Tabii bunu sistemi çalıştırdıktan ve görüntğ gelemdikten sonra fark ettim. İşlemci bozulmuş olamaz değil mi ? Soketler aynı sonuçta sadece desteklemiyor ?

Arkadaşlar merhaba,
İkisininde soketleri 1151 olan anakart ve işlemcim var ancak fark ettim ki görüntü gelmeyince anakart aldığım işlemciyi desteklemiyor. Tabii bunu sistemi çalıştırdıktan ve görüntğ gelemdikten sonra fark ettim. İşlemci bozulmuş olamaz değil mi ? Soketler aynı sonuçta sadece desteklemiyor ?
Dikkatlice taktıysan bir şey olmaz.

de
Arkadaşlar merhaba,
steklemiyorsa görüntü gelmez bu kadar basit.

Ol
Arkadaşlar merhaba,
İkisininde soketleri 1151 olan anakart ve işlemcim var ancak fark ettim ki görüntü gelmeyince anakart aldığım işlemciyi desteklemiyor. Tabii bunu sistemi çalıştırdıktan ve görüntğ gelemdikten sonra fark ettim. İşlemci bozulmuş olamaz değil mi ? Soketler aynı sonuçta sadece desteklemiyor ?olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmaz kanka anakarti iade et yeter

Geri