W WwMm 80+ Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 21 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Ahmet Rasim Yavuzyilmaz 16 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Furkan² yazmış: İşlemcinde pin yok, anakartın pini yamulmuştur onu da düzeltmiştir, daha önce bende düzelttirdim performansın onunla alakası old.nu sanmıyorum. Devamı için tıklayın... teşekkürler hocam bi daha götürücem sanırım
Furkan² yazmış: İşlemcinde pin yok, anakartın pini yamulmuştur onu da düzeltmiştir, daha önce bende düzelttirdim performansın onunla alakası old.nu sanmıyorum. Devamı için tıklayın... teşekkürler hocam bi daha götürücem sanırım
Y YunusOZ 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 989 16 Şubat 2023 #15 WwMm yazmış: Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Şubat 2023 buyrun hocam işlemci duruyor ama performansı biraz sinir etti Devamı için tıklayın... İntel işlemcilerde pin yokki? Anakartta pin var.
WwMm yazmış: Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Şubat 2023 buyrun hocam işlemci duruyor ama performansı biraz sinir etti Devamı için tıklayın... İntel işlemcilerde pin yokki? Anakartta pin var.
W WwMm 80+ Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 21 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Ahmet Rasim Yavuzyilmaz 16 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 YunusOZ yazmış: İntel işlemcilerde pin yokki? Anakartta pin var. Devamı için tıklayın... olabilir hocam tam bilgim yok
YunusOZ yazmış: İntel işlemcilerde pin yokki? Anakartta pin var. Devamı için tıklayın... olabilir hocam tam bilgim yok