Neler Yeni

İşlemci çekirdeğini 8 yapmayı denedim ve mavi ekran aldım

y.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Can
dün arkadaşımın sisteminde işlemcisinin desteklemesi üzerine çekirdek sayısını 8 e çıkardım ve yeniden başlattım fakat mavi ekran sorunu aldık ve bilgisayarı resetlemek zorunda kaldır
dünden beri oyunlarda aldığımız fpsin yarısını hatta daha azını alıyoruz ekran kartı driverları güncel olmasına rağmen ve amd radeon software dan bir şeyler yapmamıza rağmen düzelmiyor umarım yardımcı olabilirsiniz

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İşlemciyi biz biliyoruz sanırım????

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
dün arkadaşımın sisteminde işlemcisinin desteklemesi üzerine çekirdek sayısını 8 e çıkardım ve yeniden başlattım fakat mavi ekran sorunu aldık ve bilgisayarı resetlemek zorunda kaldır
dünden beri oyunlarda aldığımız fpsin yarısını hatta daha azını alıyoruz ekran kartı driverları güncel olmasına rağmen ve amd radeon software dan bir şeyler yapmamıza rağmen düzelmiyor umarım yardımcı olabilirsiniz
oyun oynarken işlemci kullanımına yüzde kaç bize söyler misin?

y.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcisi 4 çekirdek 8 çekirdek nasıl yapmayı planlıyorsunuz???
msconfig üzerinden baktığımda 8 e kadar destekliyor diye görmüştüm ve kaç çekirdek olduğuna bakmak aklıma gelmemişti bunu söylemek dışında yardımcı olabileceğiniz bir şey var mı?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ne yapmaya çalıştın gram anlamadım.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
msconfig üzerinden baktığımda 8 e kadar destekliyor diye görmüştüm ve kaç çekirdek olduğuna bakmak aklıma gelmemişti bunu söylemek dışında yardımcı olabileceğiniz bir şey var mı?
başta işlemci çekirdeği yazılım ile yükselemez. bu bilgisayara internetten 4 gb ram indir yazmak ile aynı. bios sıfırlamayı deneyebilirsin.

Top Bottom