işlemci çok ısınıyor

lyraa

80+
Reaksiyon skoru
10
ryzen 5 5500 işlemcim valorant oynarken 70 derece aynı işlemci bir arkadaşımda var o 60 derece görüyor ikimizin fanı da stok fan

ryzen 5 5500 işlemcim valorant oynarken 70 derece aynı işlemci bir arkadaşımda var o 60 derece görüyor ikimizin fanı da stok fan
kasanın hava akışı termal macunun durumu vs etkenler var çok ciddi bir ısı değil isterseniz kule tipi geçin yada termal macun değiştirin

sistemi yeni aldım daha 1 hafta oluyor termal macunu yeni

Kanka bende de aynı işlemci var. Ben fps'imi monitörümün hz siyle aynı yaptım mesela 165'e sabitledim bu şekilde ısınma sorunum fazlasıyla düştü zaten bu öneriliyor da. O yüzden bir çözüm olabilir diye düşündüm (:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki arkadaşının oyun ayarları farklı olabilir, o fps sabitlemiş olabilir veya farklı bir ayarı olabilir seninkinden gözden kaçan xd

Kanka bende de aynı işlemci var. Ben fps'imi monitörümün hz siyle aynı yaptım mesela 165'e sabitledim bu şekilde ısınma sorunum fazlasıyla düştü zaten bu öneriliyor da. O yüzden bir çözüm olabilir diye düşündüm :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki arkadaşının oyun ayarları farklı olabilir, o fps sabitlemiş olabilir veya farklı bir ayarı olabilir seninkinden gözden kaçan xd
bende sabitlemiştim ama değişen çok bir şey olmuyor

Geri