kasanın hava akışı termal macunun durumu vs etkenler var çok ciddi bir ısı değil isterseniz kule tipi geçin yada termal macun değiştirinryzen 5 5500 işlemcim valorant oynarken 70 derece aynı işlemci bir arkadaşımda var o 60 derece görüyor ikimizin fanı da stok fan
tabii öyle ama yine de çok değil mi valorant için?işlemci çok ısınıyor = işlemci sıcaklığı >85
Valorant zaten işlemci oyunu yani çok değil olması gereken bu.Mesaj otomatik birleştirildi:
tabii öyle ama yine de çok değil mi valorant için?
aynı işlemci 60 derece görünce bir problem olduğunu düşündüm teşekkürler yine deValorant zaten işlemci oyunu yani çok değil olması gereken bu.
İşlemciler aynı diye silikon kaliteleri aynı olmuyor ve artı olarak kasanızın hava akışı kötü olabilir.aynı işlemci 60 derece görünce bir problem olduğunu düşündüm teşekkürler yine de
Anladım teşekkür ederimİşlemciler aynı diye silikon kaliteleri aynı olmuyor ve artı olarak kasanızın hava akışı kötü olabilir.
Belki arkadaşının oyun ayarları farklı olabilir, o fps sabitlemiş olabilir veya farklı bir ayarı olabilir seninkinden gözden kaçan xdryzen 5 5500 işlemcim valorant oynarken 70 derece aynı işlemci bir arkadaşımda var o 60 derece görüyor ikimizin fanı da stok fan
bende sabitlemiştim ama değişen çok bir şey olmuyorKanka bende de aynı işlemci var. Ben fps'imi monitörümün hz siyle aynı yaptım mesela 165'e sabitledim bu şekilde ısınma sorunum fazlasıyla düştü zaten bu öneriliyor da. O yüzden bir çözüm olabilir diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belki arkadaşının oyun ayarları farklı olabilir, o fps sabitlemiş olabilir veya farklı bir ayarı olabilir seninkinden gözden kaçan xd