Crimizon Red
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 13
- İsim
- Berat Alatepe
Herkese iyi forumlar dostlar. Ryzen 5 3600 6 çekirdekli işlemci kullanıyorum soğutucu olarak da DarkFlash DarkAir 120mm Kule Tipi soğutucu var termal macun yenilendi 1 2 ay önce. Yenilenmeden önce ısı değerleri gayet iyiydi yenilendikten sonra boşta 58 görüyor BİOS tan baktığım zaman. Biraz önce Amd AfterBurner ile oyunda ne kadar gördüğünü test ettim genel olarak 77 78 civarında seyrediyor ara ara 89 bandına çıkıp geri iniyor bu sıcaklıklar normal mi ? Değilse sizce neyden kaynaklanıyor
Edit: Dostlar tekrardan götürdüm yanında kontrolleri yaptık elini işlemcinin olduğu yere doğru götürdü ısı yok ancak uygulamalarda 55 60 bandında gösteriyordu BİOS güncellemesi yaptık 7 sürüm eskiydi güncel BİOS yaptıktan sonra da hala gösterge ile hissedilen sıcaklık farklı gösteriyordu. Çözemeyince geri aldım sizce neden böyle oluyor. Aldığım yerin online servisi ile görüştüm 100 derece olmadıgı sürece endişe etmeyin diyor. Abi kule tipi fan var diyorum kullanımınıza bağlı sıcaklık değişir diyor ne yapacağımı şaşırdım
Edit: Dostlar tekrardan götürdüm yanında kontrolleri yaptık elini işlemcinin olduğu yere doğru götürdü ısı yok ancak uygulamalarda 55 60 bandında gösteriyordu BİOS güncellemesi yaptık 7 sürüm eskiydi güncel BİOS yaptıktan sonra da hala gösterge ile hissedilen sıcaklık farklı gösteriyordu. Çözemeyince geri aldım sizce neden böyle oluyor. Aldığım yerin online servisi ile görüştüm 100 derece olmadıgı sürece endişe etmeyin diyor. Abi kule tipi fan var diyorum kullanımınıza bağlı sıcaklık değişir diyor ne yapacağımı şaşırdım
Son düzenleme: