Neler Yeni

işlemci çok sınıyor ve pc kapanıyor

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Otomatik voltaj ayarlaması yapıyor kendisi elle manuel voltaj vereceksin kardeşim 3.6 ghzye o voltaj çok anlatabildim mi ? Dediğimi yapsan sıkıntı çekmeyeceksin 3 seferdir yazıyorum bak 😁
Bana yazmıyacaksın konu sahibine yazıcaksın işlemcimde ısınma yok zaten hatta sıvı soğutma kullanıyormuşum gibi kaç v verdiğini öğrensem ryzen masterdan ayar yapsak olucakta sonra biosa geçiririz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cenk Aytaç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunda dene sonra program söylicem ondada denersin
[/QU
Bana yazmıyacaksın konu sahibine yazıcaksın işlemcimde ısınma yok zaten hatta sıvı soğutma kullanıyormuşum gibi kaç v verdiğini öğrensem ryzen masterdan ayar yapsak olucakta sonra biosa geçiririz
hocam resim atacaktım fakat 3 mb tan büyük atılamıyormuş . Oyun açılmakdan ana ekranda 50 derece verdi. 15 dk gta oynadıktan sonra 66 derece oldu. bir kapanmayla karşılaşmadım. aşırı bir ısınma da olmadı. şu anlık bir sorun gözükmüyor. Eğer bir daha kapanırsa size bir daha burda ulaşabilir miyim acaba ? max 69 dereceye çıktı. ŞU anlık bir sorun yok teşekkür ederim :)

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
hocam resim atacaktım fakat 3 mb tan büyük atılamıyormuş . Oyun açılmakdan ana ekranda 50 derece verdi. 15 dk gta oynadıktan sonra 66 derece oldu. bir kapanmayla karşılaşmadım. aşırı bir ısınma da olmadı. şu anlık bir sorun gözükmüyor. Eğer bir daha kapanırsa size bir daha burda ulaşabilir miyim acaba ? max 69 dereceye çıktı. ŞU anlık bir sorun yok teşekkür ederim :)
Ne zaman istersen özelden de buradan da ulaşabilirsin önemli değil iyi oyunlar. :cool:

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
sağol hocam sen olmasaydın çıldıracaktım vallahi allah razı olsun
Ne demek ekran kartının sıcaklığından memnun değilsindir onuda ayarlarız işlemcinin sıcaklığını biraz daha düşürebiliriz. İyi geceler iyi oyunlar .

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cenk Aytaç
Ne demek ekran kartının sıcaklığından memnun değilsindir onuda ayarlarız işlemcinin sıcaklığını biraz daha düşürebiliriz. İyi geceler iyi oyunlar .
hocam bugün yine aynı şery oldu. sabah 1 saat cs oynadım sonra farcry atayım derken 10 dakika oynadım yine kapandı. Ne yapayım termal macunu falan değiştireyim mi ? zaten işlemci soğutucuyu değiştirmek istiyordum onu da yapım mı ?

hocam bugün yine aynı şery oldu. sabah 1 saat cs oynadım sonra farcry atayım derken 10 dakika oynadım yine kapandı. Ne yapayım termal macunu falan değiştireyim mi ? zaten işlemci soğutucuyu değiştirmek istiyordum onu da yapım mı ?
ben işlemci soğutucu çıkar tak yaptım büyük ihtimal termal macunu aşındırdım. yeni macun sürüp deneyeyim mi ?

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Soğutucu değiştiriebilirsin cpb kapattığın halde sistemin kapanıyor msi afterburnerı indirirmisin sonra oyuna girip sıkcalıkları ss atarmısın soğutucu alıcaksan t6 ultra alabilirsin macun değişirsin ama onla alakalı değildir kasanın hava akışı kötü bir de t6 alıp tak ben kullanıyorum değerlerimi bırakayım buraya

ben işlemci soğutucu çıkar tak yaptım büyük ihtimal termal macunu aşındırdım. yeni macun sürüp deneyeyim mi ?
Çıkar tak yaptıktan sonra macun sürdünmü sürmediysen sürmelisin macunu değiştirmen lazım diye düşünüyorum @crazyreign

Ekler

• ss.png
    ss.png
    1.3 MB · Hit: 58
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cenk Aytaç
Soğutucu değiştiriebilirsin cpb kapattığın halde sistemin kapanıyor msi afterburnerı indirirmisin sonra oyuna girip sıkcalıkları ss atarmısın soğutucu alıcaksan t6 ultra alabilirsin macun değişirsin ama onla alakalı değildir kasanın hava akışı kötü bir de t6 alıp tak ben kullanıyorum değerlerimi bırakayım buraya

Çıkar tak yaptıktan sonra macun sürdünmü sürmediysen sürmelisin macunu değiştirmen lazım diye düşünüyorum @crazyreign
macun vardı zaten yine de sürmeli miyim?

önerdiğin bir macun var mı?

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Evet sürmelisin ama üstündeki macunu sil güzelse macunu sür .

önerdiğin bir macun var mı?
Soğutucu alıcaksan yakın zamanda t6 öneririm içinden macunda çıkıyor güzel macun ama 1 2 ay sonra laıcam dersen mx 4 2019 edition macununu öneririm .

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cenk Aytaç
Evet sürmelisin ama üstündeki macunu sil güzelse macunu sür .

Soğutucu alıcaksan yakın zamanda t6 öneririm içinden macunda çıkıyor güzel macun ama 1 2 ay sonra laıcam dersen mx 4 2019 edition macununu öneririm .
teşekkür ederim hocam peki üstündeki macunu neyle veya nasıl silebilirim?

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
teşekkür ederim hocam peki üstündeki macunu neyle veya nasıl silebilirim?
İlk önce ıslak mendil ile sil çok bastırma sonra kuru bez ile üstünden geç tertemiz olsun macunu sür istersen güzelce yay yada ortaya sık sonra montajla fanı bir de oyuna girip sıcaklık değerlerini atarmısın şimdi neden kapanıyor hiç bir şey yok tahmin etmeye çalışıyoruz bildiğin psu ne sıcaklıklar ne alemde .

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cenk Aytaç
hocam bu kapandıktan hemen sonraki ekran kartı değeri

Ekler

• ss.jpg
    ss.jpg
    71.8 KB · Hit: 52

Emir Şensoydan

80+ Silver